Am uitat un cuvant. scuze. voiam sa zic "Daca Santa Fe nu e 4x4, nu-l lua. am eu TUCSON si e jalnic... cea mai proasta masina pe care am avut-o. E lenesa, te lasa in panta, iarna zici ca esti pe patinoar cu ea. e chhhhh. "
Dar are aceleasi specificatii ca cele de la Santa Fe. motor de 2000, 140 CP si e din 2007. nu-ti recomand nimic de la Hyundai.
Salut prietene ai fb vb acolo cautama scrie fan jeep wwe trim cerere si vb
Salut prietene ai gasit pe cine trebuie vb pe fb cautama sc asa fan jeep wwe eu zic jeep mai multe det pe fb
Daca Santa Fe nu e 4x4, nu-l lua. am eu si e jalnic... cea mai proasta masina pe care am avut-o. E lenesa, te lasa in panta, iarna zici ca esti pe patinoar cu ea. e chhhhh.
Ambele sunt 4x4. Din ce an e a ta, e 4x4 si cati cai are. P.S. motorina benzina mersi pentru raspuns
Mersi
Am uitat un cuvant. scuze. voiam sa zic "Daca Santa Fe nu e 4x4, nu-l lua. am eu TUCSON si e jalnic... cea mai proasta masina pe care am avut-o. E lenesa, te lasa in panta, iarna zici ca esti pe patinoar cu ea. e chhhhh. "
Dar are aceleasi specificatii ca cele de la Santa Fe. motor de 2000, 140 CP si e din 2007. nu-ti recomand nimic de la Hyundai.