Nouă ne place un model, ție altul și cum gusturile nu le discutăm, baftă la alegerea ta
Cred ca as alege Audi-ul. Dar o limuzina diesel nu e cea mai potrivita masina pentru un incepator, ca nu te invata nimic, si va fi costisitoare intretinerea.
Mai bine ai da bugetul ala pe o Skoda Rapid 1.0 TSI sau 1.4, mai noua.
La fel ca Skinnnn spun si eu, ca momentan sa-ti iei o masina mai slabuta, nu audi a5 sau bmw 520d.
Eu mi-as lua un WV golf pentru inceput. Banii ii poti pastra, si-ti poti lua apoi in 1-2 ani masina mai performanta, precum cele mentionate de tine.
Iti spun asta din propria experienta. Cand mi-am luat permisul, am condus Tico vreo cativa ani. Acum conduc o masina de 170 CP, dar iti spun ca daca as fi avut masina asta de la inceput, nu stiu daca acum mai eram intreg fizic (sau in viata), gandindu-ma la cum conduceam Tico - ca un bezmetic. Multe accidente sunt provocate de tineri bezmetici, cum am fost si eu la un moment dat.
Fiind incepator, te fura viteza foarte usor si vrei sa impresionezi si prietenii. E o chestie universal valabila pentru baieti.
Eu mi-as lua o masina ieftina 2000 de euro si as circula cu aia un an de zile. O sa faci tot felul de minuni la inceput, palituri minore in parcare, cand dai cu spatele etc pentru ca nu mai e nimeni cu tine care sa iti zica stop, frana..si nu are rost pana te inveti sa iti iei masina scumpa
Esti incepator, nu ai experienta indiferent de cat de pregatit te crezi...
Ia-ti ceva cu un motor mic, fiabil si nu investii toata suma in cumpararea masinii, o sa mai ai nevoie de bani pe parcurs pentru a o intretine.
anonim_4396 întreabă: