| ZoLd a întrebat:

Urmeza sa fac scoala de soferi.
Ce imi recomandati? Sa fac pe golf 5 1. 9tdi sau logan?

7 răspunsuri:
| Ensiferum a răspuns:

Logan, cu cat se conduce o masina mai greu de condus cu atat inveti mai bine sa conduci o masina. Daca doar astea sunt optiunile... nici logan nu se conduce greu dar daca iti urci fundul intr-un golf 5 apoi dupa ce iei permisu poate o sa fi nevoit sa conduci o masina mai naspa si o sa iti fie mai greu.

Răspuns utilizator avertizat
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Daca e Logan dci (diesel), fa pe el. Inveti mai multe pe el, pentru ca e forma de Berlina, cu vizibilitate foarte buna. Daca inveti pe o masina scurta, te vei speria cand vei conduce prima data ceva lung, cum ar fi o Skoda Octavia; nu mai zic de un L200 laughing

| One25 a răspuns:

Nu are nici o relevanta pe ce masina faci scoala. Dar daca ar fi sa aleg, cred ca as merge pe Golf caci parchezi mai usor lateral, datorita faptului ca dupa puntea din spate luneta nu mai e mult, la o berlina mai ai portbagajul. Scopul scolii este sa iei examenul dupa aceea te vei obisnui rapid cu orice masina. Am condus si Logan si Golf si masini mari si mici iar scoala am facut-o pe... Dacia 1300!

| ZoLd explică (pentru One25):

La asta ma gandeam si eu. Obiectivul e sa iau traseul, si ma gandesc ca e mai usor cu masina mica

| Abrwyhw282 a răspuns:

Clar golf 5.

| Abrwyhw282 a răspuns:

Golf 5.

Întrebări similare