In 5000 de euro pentru drumuri forestiere si asa mai departe gasesti un Suzuki Vitara, un pajero mai vechi, o Toyota Land Cruiser mai veche sau daca vrei sa intri pe teritoriul furgonotelor full road iti recomand Navara din `99-2001, sau Toyota Hilux dar nu te du pe L200 de la Mitsubishi decat daca il gasesti dupa 2005!
Pai eu as spune un mitsubisi, sau un suzuki daca nu...pai da dar vezi ca sunt si care aduc in tara deja din germania...eu spun ca ai sa gasesti ceva convenabil
Eu am un passat intermediar din 96 merge fb excelenta pentru drum de tara; de oras; sau sa calci pedala am dat pe ea 2600 euro eu iti recomand asta este excelenta la fel si modelele mai noi din 2000! funda?
Sincer iti zic din experienta mea eu am vw passat din 2004 1.9 TDI 101cp, sun foarte bune si rezistente, dar tu alegi eu ti-am zis o parere ...bafta!
Pentru drumuri de tara sau mai lungi eu iti recomand VW.Sunt masini foarte fiabile, nemtesti cu intretinerea acceptabila.Iti poti lua un VW Passat, Golf 4. Ia-ti tu un Mitsubishi, Rover sau alte minunatii pentru drumuri de tara si vei da banii care ii vei da pe ea pe un an de intretinere.
anonim_4396 întreabă:
raresu12 întreabă: