| Bratu_Alex_1992 a întrebat:

Vreau sa imi cumpar o masina second pana in 1500euro si nu stiu ce sa aleg.Caut o masina nu foarte veche,diesel daca se poate, 4 usi, consum nu foarte mare si in stare buna. Astept recomandarile voastre.Acord funda Multumesc!

Răspuns Câştigător
regis
| regis a răspuns:

Opel Astra F, o masina nu foarte frumoasa, dar cu costuri de intretinere incredibil de mici. Daca vrei neaparat diesel, motorizarea 1.7 Isuzu este legendara. Eu ti-as recomanda insa un 1.6 16V pe care sa montezi ulterior o instalatie GPL.
Solenza este o masina foarte reusita, insa produsa intr-o serie destul de mica, lucru care incepe sa se reflecte din ce in ce mai mult in costul pieselor de schimb.
Marcile premium nu sunt indicate pentru un buget atat de redus. Pe langa faptul ca la banii astia nu vei gasi decat rable, un banal schimb de consumabile devine pentru tine o adevarata investitie. Ca sa nu mai vorbim de un set de telescoape, o turbina sau o pompa de injectie...

7 răspunsuri:
| FPI a răspuns:

Inmatriculata?

| ionutz03 a răspuns:

Solenza - indeplineste toate calitatile pe care le-ai enumerat.

| gab0ru a răspuns:

Un bmw gasesti si la 1000 bunicel fiind.
Mercedes, audi nu prea gasesti asa ieftine.

| 2BeCristi a răspuns:

Dacia 1300

| xyz12309 a răspuns:

De prin ce an sa fie?

| st3fan112 a răspuns:

Dacia Solenza e foarte buna si se incadreaza in pretul dorit de tine, eu am o Solenza din 2005, diesel si consuma foarte putin.Merge excelent!