1.4 16V e cam micuta. Caroseria de Astra 'merita' mai mult, la cum sta pe drum.
Nu te teme de 1.6, atat 8v, cat si 16V, sunt reusite. Mananca ulei alea cu multi km, sau alergate de 'raceri'. Sunt foarte usor de intretinut, piesele de Opel sunt foarte ieftine.
Eu vreau Astra/Vectra 1.8, motorizarea aia de vreo 125cp.
Am condus destule, am avut o Astra F 2.0T... Motoarele pe benzina de la Opel sunt foarte bune, n-ai de ce te teme.
Deci, 1.6 8V daca vrei motor rezistent, consum decent si putere ok, 1.6 16V daca vrei ceva mai nervos. 1.4 recomand doar daca circuli mult urban, caz in care e foarte ok si 1.2, pentru consum.
Dieselurile de la Astra G nu mi-au placut, n-ai prea multe avantaje. La Astra H sunt foarte bune dieselurile.
Da am avut ocasia sa conduc opel astra g 1.6 16v de la o cunostinsa si chiar pare o masina rigida o simti nu pluteste mi-a placut sper sa nimerresc una ok
ma refer la prima masina tu ce inteleci prin prima masina nu esti roman?
Ce sa iti explic clar nu stiu ce motorizare ar fi mai avantajoasa. Dar... asa e cand vrei sa dai un raspuns concret si sigur si nu ai inteles intrebarea... pace.
Opel si mai ales astra consuma 1l de ulei la in jur de 1000 de Km ceea ce e enorm, mai bine ti-ai lua un Ford Focus 2002-2003 motor 1.6 benzina
Pai si cele 1.6 8v cica nu consuma asa mult sunt mai simple mai fiabile iar fordurile nu ma atrag asa mult