Pana vei da sala va trebui sa platesti toti banii, in jur de 1600 de lei, depinde de scoala, oras si pe ce automobil vei face scoala, cam dupa o luna de la inscriere vei da sala, iar traseul in jur de 3 luni cu conditia sa iei din prima sala, daca nu vei mai intarzia cu 2 saptamani de fiecare data cand vei pica sala la cele 3 luni pana la traseu.
Cel mai probabil depinde de judet dar hai sa iti spun cum sta treaba la noi in Arges. Scoala de soferi dureaza 5 saptamani timp in care vei face atat pregatirea teoretica cat si cea practica. Dupa ce au trecut cele 5 saptamani (durata scolii) vei fi programat pentru a sustine proba teoretica (sala) programarea dureaza intre 4 si 6 saptamani de la finalizarea scolii in functie de cati canditati sunt. Dupa ce ai luat sala (sa presupunem ca ai luat-o din prima) te vei programa la proba practica (orasul) programare care dureaza intre 4 luni si 4 luni jumate. Eu m-am apucat de scoala de soferi pe 10 august 2017 am terminat scoala pe 25 septembrie 2017. Pe 26 septembrie mi-am facut programare pentru sala programarea fiind pe 8 noiembrie 2017 (a durat 6 saptamani pana am dat sala). Am luat sala din prima si sunt programat la oras pe 9 martie 2018 adica vineri. (programarea la oras a durat 4 luni) Acum incepe sa creasca durata de asteptare pentru oras un prieten a luat sala pe 2 martie 2018 si e programat la oras pe 9 iulie 2018 deci 4 luni si o saptamani. In Bucuresti timpul de asteptare e si mai mare. In alte judete nu stiu. Sper ca ti-am fost de ajutor.