| costel1818 a întrebat:

vreau sa-mi cumpar o masina si cineva mi-a promis ca imi aduce masina din Germania, insa dupa cum vad ma amana si zice ca nu e ajunsa cartea mare a masinii fiindca e luata de la leasing. de o saptamana deja este asa, se poate sa fie asa? happy dau funda
sau e adusa in tara si lucreaza ceva la ea, sunt nelamuri ce ar futea fii.

Răspuns Câştigător
| FlorinCiokan a răspuns:

Pai daca masina e luata de la leasing. Cand a luat-o a primit cartea mare. Dar pana la urma nu conteaza ce face ce lucra la ea. Cand ti-o aduce o testezi maxim daca e totul in regula serii de pe sasiu tot tot o poti cumpara. Nu e asa o problema daca o tine sa lucre la ea sau chestii. Cand o aduce sa fie buna.

2 răspunsuri:
| FlorinCiokan a răspuns:

Pai sa fii sigur spune-i du-te ia masina si fara cartea mare. Spune-i sa ti-o dea cand o primeste. Daca nu il cunosti si nu ai incredere in acea persoana iti dai seama cate nu fac oameni pentru bani.

| costel1818 explică (pentru FlorinCiokan):

Pai o zis ca nu poate sa ii faca numerele de tol fara cartea mare! e posibil

| FlorinCiokan a răspuns (pentru costel1818):

Pai daca masina e luata de la leasing. Cand a luat-o a primit cartea mare. Dar pana la urma nu conteaza ce face ce lucra la ea. Cand ti-o aduce o testezi maxim daca e totul in regula serii de pe sasiu tot tot o poti cumpara. Nu e asa o problema daca o tine sa lucre la ea sau chestii. Cand o aduce sa fie buna.