Intr-adevar nu esti pregatit de examen si mai grav este ca nu esti constient de asta.
Dar nu-i nimic, este normal sa pici odata, ca sa realizezi ca nu stii si faci greseli, avand nevoie de mai multe ore de sofat, ca sa stii cat de cat sa sofezi.
O Dumnzeule mare, tu chiar ai probleme serioase la sofat, daca procedezi asa: "-Trecerile de pe banda 1 pe a 2-a vrea să le fac foarte riscant, uneori chiar cu tentativă de neacordare de prioritate">
Pana nu vei invata ca acordarea prioritatii este vitala in viata si la amaratul asta de examen, eu sper sa te mai tina instructorul la ore, ca esti un pericol pentru toata lumea, atat pietoni cat si soferi.
Sincer, sincer, cred ca mai ai nevoie de mulet ore de sofat sis a pui mana serios pe legislatia rutiera, ca neacordarea de prioritate este numarul 1 de picat testul, nu odata ci de fiecare data cand vei da examenul.
Pentru raspunsul tau penibil, uite, din ciuda, pe data de 29 Decembrie 2020, am luat traseul cu doar 11 puncte. Invata-te sa incurajezi data viitoare un om. Si in plus, nu judeca o carte dupa coperta. Faptul ca ceea ce am scris a fost din cauza prejudecatilor, asta nu insemna ca e chiar asa precum se intelege ca ar fi. Pace.
Pârr potop scrii la fel de mult ca mine crezi că citeste cineva mai mult de 4 rânduri.
HAI SA ITI ZIC CE SĂ II SPUI INSTRUCTORULUI TĂU DUPĂ CE TERMINI ACELE 2 ORE
NU INAINTE!
II SPUI AȘA " ETSTE DREPTUL MEU!"
Atât nimic mai mult " este dreptul meu "
si gat aintelege ca e dreptul tau sa iti incerci norocul
asa ca daca te enerveaza si ai facut toate orele dar sa fii sigur ca le-ai facut pe toate
poti sa iti iei dosarul si sa pleci la orice alta scoala de soferi si sa ceri de acolo o masina sa dai examenul pe ea
eu am plecat de la o scoala de soferi la alta pentru ca instructorul doar ma plimba cu masina prin oras si nu ma invata nimic
Aveai piciorul pe "angrenaj"?
Cum sa moara bre motorul din a 3-a in a 2-a? Doar o supraturezi.
Ai doar ifose in cap.
Soferii din ziua de azi sunt rezultatul intructorilor, depinde cu cine faci unii au si probleme cu capul, daca se intalnesc 2 caposi care nu cedeaza pok.
Nu exista sofer sa nu fi gresit niciodata mergi mai departe experienta o acumulezi cu timpul. Spor, daca vrei poti da si mesaj privat.
"însă când îmi face faze de genul imi moare tot cheful."
Ești prea sensibil. La volan trebuie să fii mult mai cumpătat.
anonim_4396 întreabă:
Stanmariusvasile întreabă: