| IulianOvidiu a întrebat:

Salut tuturor! Am un buget de 3000 de euro si vreau sa stiu ce variante auto am in acest buget, variante care sa fie cat mai putin costisitoare in ceea ce priveste consumul, taxele si sa fie cat de cat spatioase si sa fie diesel.

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Altu cu opel, alea sant masini mai rele decat trabanturile, da multe probleme si numai opelu ti le repara pe bani grei. Cauta skoda octavia sau peugeot.

| suntserios a răspuns (pentru mgtow):

Nu sunt cele mai rele masini, in schimb sunt ieftine si la 3000E sigura gaseste un opel in stare mai buna decat o skoda

| mgtow a răspuns (pentru suntserios):

Nu mai am baza in alea.

| MultPreaInteleptulTractorist a răspuns:

O masina Diesel usoara si cu motorul mic.

| Maioru a răspuns:

Intra pe www.Mercador.ro,Pitesti,judetul Arges, Opel Agila an 2003, verde si vei vedea o bijuterie de masina la 3000 euro, impecabila, taxa platita, puternica, impecabila si cu toate optiunile.Este masina mea este servisata, arata si merge super, consum 4l/100 km.

| Yamaha123 a răspuns:

Honda

| Adikis a răspuns:

In primul rand e bine ca iti iei diesel, se conduce mai usor si are si consum mai redus. Masinile nemtesti sunt cele mai bune masini diesel, cauta Skoda ( e fabticat de volkswagen) sau opel, sunt masini rezistente in timp si merg destul de bine!

| MultPreaInteleptulTractorist a răspuns (pentru Adikis):

Opelu numa masina nemteasca nu e... E cumparata de americani si facuta prin Turcia. N-a vazt Germania in viata ei. Singurul Opel facut in Germania este Insignia dar ala e orice mai putin ieftin.

| Overom a răspuns:

Eu ti-as sugera un Opel sau un Peugeot

| Bobes_Ion_1989 a răspuns:

Vw golf mk4 1.9 tdi 97cp coupe cam asta poti sa iti cumperi acuma si iti zic ca e rapida daca asta vrei.