Pentru un incepator, as recomanda o masina micuta, usor de manevrat in trafic, usor de parcat, usor si ieftin de intetnut.
https://leasingoperational.com/masini-noi-ieftine/
BMW-ul este o masina mare, greoaie iar foarte veche, care necesita tot timpul reparatii, iar pentru un ncepator, este foarte incortabila.
Daca nu-ti poti lua o masina noua, poti sa-ti cumperi ceva foarte convenabil ca: VW golf, Fiat Punto, Suzuki Swift, Honda Jazz, Toyota yaris, Peugeot etc.
Vreau E30 pentru că sunt pasionat și eram curios de cum se comporta mașina în condiții de condus normale gen 80-90 km/h mulțumesc totuși pentru ajutor?❤️
Poate-ti doresti sa ai un E30, desii, chiar nu merita sub nici o forma, fiind o masina atat de veche si extrem de scumpa de reparat.
Iar pentru un incepator, este indicat o masina mica, pe care sa invete sa sofeze si sa sa fie usor de manipulat in trafic, in parcari samd. Vorbesc din experinta, cu peste 30 ani de sofat, in spate.
Incerc sa-ti dau un sfat cum am dat si copiilor mei si cum le-am cumparat masini mici, sa invete intai pe ele si apoi, in cativa ani, si-au cumparat ei ce si-au dorit.
Nicio masina cu propulsie nu e buna pentru un incepator. Daca nu vrei sa favi pe zmeul insa e mai putin relevanta transmisia
Nu vreau sa fac cerculețe, drifuri sau alte nebunii, vreau doar să mă plimb cu ea sa ajung unde am nevoie și să am grijă de ea, sunt o persoană responsabilă?
Floryn9 întreabă: