Daca e scoasa de la financiar de pe numele tau nu mai primesti nimic, nici amenzi nici impozite
Eu stiam ca atat timp cat masina circula cu numerele vechi (si nu s-a facut nici o radiere/transcriere la inmatriculari), in caz de amenzi prin posta, tot vechiul proprietar le primeste.
Da, trebuie radiata si de la inmatriculari, dar asta doar actualul proprietar o poate face, daca merge s-o treaca pe numele lui.
Tu te-ai inteles cu noul proprietar s-o inscrie, sau nu? Taxa era platita?
Masinile nu se vand ca pe telefoane, totusi...
Ca s-o radiezi la fisc trebuie radierea de la politie.Deci n-ai radiat nimic.Probabil ai pus stampila pe cartonul ala, aia nu e radiere.Bineinteles ca toate amenzile iti vin tie si impozitul.Te duci cu cartea, talonul si actul de V-C si o radiezi, la inmatriculari si dupa ce-ti pun ei stampila-radiat-pe carte, te duci la fisc.
Pai de unde sa mai iau eu cartea si talonul masinii, daca le-am predat cumparatorului? Si deodata de am radiat-o de la circa financiara (taxa si impozite ) am primit fiscalul cu mentiunea radaiere si fisa de inmatriculare stampilata ce treaba as mai avea eu cu impozitul?
Faci ce vrei, dar asa e cum am scris.Fisa aia stampilata n-are nici o valoare daca n-ai depus-o la politie.Cartea si talonul se dau dupa radiere cumparatorului.La inceputul anului sa intrebi la Primarie ce treaba ai cu impozitul...
Da, taxa era platita, el mi-a spus ca o inscrie dar nu am incredere vreau sa fiu sigur, trebuie sa merg cu CV dupa 30 de zile in Pipera sa o radiez? ( repet de la circa financiara am radiat-o in acceasi zi in care am vandut-o)