Trebuia sa ii dai foc la masina cu el inauntru. Daca ala chiar facea drifturi in parcare e doar vina lui.
De unde pana unde concluzia asta? nu stii dinamica accidentului si nici configuratia parcarii. asta si eu pot face drifturi cate vreau in sensul giratoriu, dar daca tu intri in mine nu inseamna ca sunt eu nevinovat
Suna politia nene si el va fi cel care te despagubeste, nu are curaj sa mearga la politai dar daca le povestesti si ai nr de inmatriculare al lui se rezolva in favoarea ta.
De unde stim noi ca nu faceai si tu "drifturi"? Sunt martori? Daca nu, degeaba zici tu ca el a tras frana de mana...
Drifturi cu golf 3? parcarea cum era? acoperita de zapada? normal e vina lui ca el se credea in tokyo drift dar putin si vina ta, normal stiu ca in parcare nu se circula cu 40 km/h , 10-20, daca iesea unu din parcare chiar in fata ta, asa-i ca-l bagai la loc pentru ca nu aveai suficient timp pentru a opri?
Va duceti frumos la politie si o sa vada ei care e de vina, cel mai probabil ca scoate culpa comuna
El are pretentii sa ii fac masina.
Foarte bine, va duceti la politie, raportati incidentul (desi daca au trecut 24 ore te duci cam degeaba ca iti mai iei si o amenda), daca el nu vrea te duci doar tu (caz in care el nu se prezinta ramane si fara permis) si politia va constata cine e vinovat. Daca iesi tu cel vinovat atunci ii dai asigurarea ta si gata
Si in parcare exista o dreapta pe care trebuie s-o tii, o zona in care masinile stau parcate, niste cai de acces care au aceleasi reguli ca un drum oarecare. In functie de astea stabiliti vinovatia.
Daca tu aveai 40km/h si ai pierdut controlul, sunt si eu de parere ca esti vinovat. Drift sau nu, ala facea o manevra. Daca o facea pe calea de acces a parcarii, unde ar trebui sa se circule drept, si pe partea dreapta, atunci e vina lui.
Eu totusi cred ca si tu ai vrut sa "tragi" un drift, si din lipsa de experienta n-ai stiut sa anticipezi/astepti miscarile aluia cu golful, si v-ati pocnit ca prostii de soferi ce sunteti amandoi.
Parerea mea e s-o dea el la fier vechi, ca Golf 3 e printre cele mai naspa masini posibile, si sa va faceti amandoi abonament la transport public.
Nu am de ce face abonament.
stiu sigur ca ma fost vazut. chiar el a spus-o.
Era vina lui deoarece facea drapaje in parcare. si e si putin vina ta deoarece ai intrat cu 40 km/h in parcare si nu merge...
Dupa cate ai povestit tu nu ai nici o vina, si iti poti repara masina pe asigurarea lui. Daca explical corect ce semne de circulatie sunt pe acolo era mai simplu. App din cate stiu e cam nasol cu recuperarea pagubei daca s-a intamplat in parcare si ala face pe nebunu. Atentie trebuie declarat accidentul la politie in maxim 24 de ore