| M1989 a întrebat:

Salut tuturor. In aceasta seara am fost oprit de Politie pe motiv ca nu imi functioneaza stopurile masini pe spate. Mentionez ca pe partea stanga se aprinde 1 singur bec din 3 si becul de la avarii...pe dreapta se aprinde doar becul avariilor. Am scos toate becurile afara si par destul de uzate chiar daca mai au filament pe acei conductori par a fi pete de umezeala. SA FIE BECURILE ARSE SAU SA AM O PROBLEMA PE PARTEA Electrica?

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Afli foarte simplu schimbând becurile

| Violleta2022 a răspuns:

Asta vei putea afla numai dupa ce o duci la un electrician auto, fiindca el trebuei sa verifice toata instalatia sa vada daca nu cumva este vreun scurt circuit ep undeva care iti arde becurile.

| kalasnicov22 a răspuns:

Trebuie sa faci cum a zis Violetta.O duci la un electrician auto, o desface complet si verifica fiecare fir, fiecare conexiune. Dupa aceea te duci la magazin te scarpini bine in buzunar si cumperi dreacu 3 becuri de 2 lei bucata.

| relian a răspuns:

Schimba becurile, sau macar ia unu si incearca in fiecare socul de ala, vezi daca unul nou se aprinde.
Asta ar fi cam prima masura ce poti sa faci, sa nu cheltui bani multi.Nu te apuci sa duci masina la mecanic ca ai ceva becuri arse.

Ar putea sa intre apa pe undeva, si sa se arda.Scoate stopul ala verifica contactele daca sunt oxidate, pune becuri noi si vezi cum sta treaba.
Verifica daca nu-s fisurate stopurile si sa intre umezeala inauntru.
Daca nu te pricepi sa faci aceste verificari si sa schimbi un bec, atunci cum zice si tanti Violeta mergi la cineva care se pricepe, dai bani si asta e, nu ai incotro.
Asa pe net daca intrebi si tot nu stii sa verifici, nu rezolvi nimic.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Schimbă toate becurile cu altele noi, si daca nici cu alea nu merge inseamna ca si dulia unde intra becul este uzata si trebuie schimbata in service auto de electrician. Dar poate "scapi" ieftin doar cu alte becuri noi.