Daca nu declari o tamponare (la care se poate vorbi de daune) in 24 de ore, ti se retine permisul de conducere, daca se descopera fapta.
Pe viitor opresti exact acolo cand auzi ca ai lovit ceva, si te uiti care e situatia. Viind vorba de un carlig, speram ca nu ai zgariat/indoit deloc acea masina, si nu va avea de ce sa te reclame.
Pe moment s a dat cineva din masina jos dar doar pentru 10 sec, chiar nu aveam unde sa opresc si a zis ca cealaltă masina nu are nimic, doar daca avea o zgârietură sau ce, si posesorul autovehicului parca mi-A lasat chestia aia la îndemâna, stia ca o sa ma intorc si cand m am intors el nu era si mi am luat bandoul.
Ce parere ai? Care ar fi șansele sa ma reclame?
Uita-te la masina lui. Daca e ok, nu ai de ce sa te temi.
Mersi pentru sfat.
Probabil ca i-ai zgariat doar carligul.
Oricum in situatii de genul e bine sa opresti undeva aproape sa te dai jos si sa vezi care e situatia, eventual ii lasi un biletel cu numarul tau de telefon in parpriz in caz de ceva, altfel poti fi prins destul de rapid daca au existat martori ( pe care nu e neaparat sa ii si vezi tu) si iese destul de aiurea (fuga de la locul faptei samd).
Cat despre bandou (chestia aia din plastic de pe portiera, cum ii spui tu) o poti lipi la loc cu silicon sau banda dubluadeziva.
Nu am putut opri ca eram aproape de intersecție si aveam mașini in spate, s a întâmplat asa ca din fata aveam pe altcineva care avea o masina cu avarie in fata si s a băgat si eu m am panicat putin si am tras prea mult de volan, la mine e zgâriată putin langa rezervor, cand m am intors chestia aia era pusă frumos pe niste trepte din fata mașinii si nu m am putut uita atent la masina celuilalt.
La ce consecințe ma pot astepta daca se descoperă?