Nu exista niciun dezavantaj decat daca iesi din UE cu masina sau cand va fi nevoie de recuperezi talon / sa o vinzi etc pentru ca trebuie sa dea cu semnatura ea.
PS> Nu lua in calcul prostiile scrise de Violetta
Daca treci asigurarea pe numele parintilor ca sa nu platesti prea mult, este un avantaj doar ca nu platesti prea mult, dar nimeni nu s eagndeste ca un incepator are sanse 90% sa faca accidnet in primii 2 ani si sa plateasca reparatiile, fiindca asiguarea nu acopera si juniroul incepator care a sofat masina.
Deci avantaj este daca nu sofezi prea mult masina aia, o tii in garaj si o iei odata pe luna, cu asigurarea parintilor.
daca o sofezi tu, atunci cumpara asigurare pentru varsta ta, ca sa fii asiguart complet, ca-n caz de accidnet si raniri sau reparatii masive, esti acoperit total.
Ai incredere in mama ta? Daca da, atunci nu e nimic rau, ba chiar indicat daca vrei sa platesti mai putin.
Da, normal ca am. Doar ca nici ea nu are permis si nu este documentata in aceasta privinta. De asta incerc sa aflu avantaje (pe langa scaderea pretului) si dezavantaje.
Nu conteaza ca nu are, in ziua de azi poti face asigurare si pe om mort.
Preturile rca au explodat de cand firmele de asigurari au cazut una dupa alta. Nu mai exista rca la 300 lei ca acum 2 ani (am avut un 1.4 logan pe bunici), si acum e 900 (pe sotie, prima masina dar are peste 10ani de permis)
Platesti mai putin, dar nu vei trece o masina pe tine prea curand.
E nasol cu preturile astea, nici daca ai avea bani nu stiu ce ti-as fi recomandat. Peste 2000ron pentru o amarata asigurare care la urma mai mult te freaca decat sa ajute e aiurea.
Totusi sa fim bucurosi ca nu avem taxe ca in vest, acolo e de la mia de euro in sus.
"Peste 2000ron pentru o amarata asigurare care la urma mai mult te freaca decat sa ajute e aiurea."
Ia sa te vad eu cad pocnesti un Mercedes sa zicem si te incurca tare asigurarea cand platesti 30.000 lei vopsirea unei aripi si schimbarea unui far
Nu exista niciun dezavantaj decat daca iesi din UE cu masina sau cand va fi nevoie de recuperezi talon / sa o vinzi etc pentru ca trebuie sa dea cu semnatura ea.
PS> Nu lua in calcul prostiile scrise de Violetta
Din pacate, da. Toate s-a scumpit rau la asigurare doar pe numele tau la 18 ani.
Daca mama ta are permis de conducere, atunci e avantaj sa platesti mai putin la asigurare.
Altfel, nu.