| AndreiTodoru a întrebat:

Salut! Un cross de 125 ar fi ok pentru mine? Am 13 ani si 1.75. 70 kg Am experienta in mtb (enduro) Nu m-am mai dat in viata mea pe cross.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Doar cele mici pentru copii, nu cele de 125 care cer permis de conducere dupa 16 ani.

| Feri5 a răspuns:

Cross îți mai trebuie? Să-ți spun o experiență, care s-a întâmplat zilele trecute.
Un coleg de-al meu, în vârstă de 15 ani s-a dus la ziua de naștere a unei fete, unde s-a dat cu cross-ul.
Din nefericire pentru el, la un moment dat, datorită faptului că a condus cu viteză foarte mare și din neatenție, s-a izbit cu cross-ul într-o mașină pe care a și avariat-o.
Au sosit două echipaje de poliție și a fost trimisă o ambulanță. Din primele cercetări, rezultă că minorul nu avea permis de conducere, așa că poliția a deschis dosar penal pentru conducere fără permis. Colegul este la spital, are mâna ruptă și o fractură la femur, de unde a trecut și prin operație marți. Vrei să pățești și tu așa?

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Te mananca rau? Vrei sa faci probleme familiei? Minorii sub 14 ani nu raspund penal dar parintii raspund ca te-au lasat. Se poate ajunge (in anumite conditii) sa te ia din sanul familiei si sa te trimita la o locuinta sociala cu mai multi acolo. Daca nimeresti intr-un loc necondus cum trebuie, sa vezi acolo ce conducere faci!