Întâi de toate decide-te cu ce firmă/ școală vrei să faci cursurile/ orele; asta înseamnă să faci o comparație și între prețuri. (Da, sună la fiecare și întreabă cât te costă; chiar dacă vei da de oameni flegmatici la telefon, nu acorda importanță; trebuie să-ți faci o idee care-i prețul pieței). Apoi, la școala la care te-ai decis să te înscrii, întreabă ce acte îți trebuie. Ți le-aș putea eu enumera aici, dar ai putea tu la fel de bine să cauți pe net, pe site-ul unei școli de șoferi actele necesare. Ca idee, uite una aici, cu tot cu lista pe care ai cerut-o: https://www.apetrans.ro/apetrans-group/scoala-de-soferi.html. Se cer același tip acte, mă gândesc, în toată țară. Cât despre preț, depinde de zonă: la mine, la BT, am plătit acum aproape 2 ani 1200 de lei, fără orele de conducere; acelea le plătești separat; câte 80 lei/ oră (din nou, poate varia, în funcție de județ). Atestatul pentru transport persoane m-a costat la BT 400 de lei, iar asta pentru că școala unde m-am înscris pentru atestat mi-a oferit o reducere ca recunoștință că toate atestatele le-am făcut cu ei (marfă, ADR, coordonator transport marfă). Cât despre categoriile ce-ți vor fi scrise pe permis, da: D, D1, DE (în caz că aveai E de dinainte) și Tb. Succes!
700 - 1000€ tot scoala te va indruma. Cazier judiciar buletin banii si 24 ani impliniti. Restu aviz psihologic si medical te trimit ei daca au ceva mai ieftin locatie zic
anonim_4396 întreabă: