| DanutAmir a întrebat:

Salut, va rog mult daca puteti sa ma ajutati cu un sfat.
Am cumparat un fiat punto 1.2 8V, 2001, fara abs, problema este ca nu indica viteza de deplasare, la plecarea de la loc sare imediat acum de la viteza si imi indica ca merg cu 100/200km/h pe cand eu merg cu 50, cineva mi-a spus ca ar putea fi senzorul de viteza, dar unde il pot gasi, am cautat toata cutia.

Răspuns Câştigător
| xerxes1 a răspuns:

La planetara sunt cei de la ABS dar daca zici ca nu ai ABS trebuie sa fie unul pe cutia de viteze.

6 răspunsuri:
| xerxes1 a răspuns:

S-a umblat la km.

| DanutAmir explică (pentru xerxes1):

Am pus testerul pe ea si baiatul acela mi-a spus ca ar fi senzorul acela, dar daca s-a umblat la Km ar fi putut da peste cap vitezometrul?

Multumesc de raspuns, a venit un baiat cu testerul si mi-a spus ca ar fi senzorul acela, dar daca s-a umblat la km putea sa dea peste cap si vitezometrul?

| xerxes1 a răspuns (pentru DanutAmir):

Inlocuieste senzorul si vezi ce se intampla.
Sa nu fie contactele oxidate.

https://lnx.ilpuntomanutenzione.it/......olio.1970/

Multumesc foarte mult pentru ajutor, am curatat fiecare senzor in parte si nu s-a schimbat nimic, mi-a spus cineva ca pe langa planetara s-ar afla senzorul acela de viteza, din pacate nu este nimic acolo, sper sa rezolv problema intr-un final.

| xerxes1 a răspuns (pentru DanutAmir):

La planetara sunt cei de la ABS dar daca zici ca nu ai ABS trebuie sa fie unul pe cutia de viteze.

| MariusDB a răspuns:

Esti mecanic? Nu prea cred. Mecanicul te poate ajuta, nu cred ca o sa te coste o avere pentru o "consultatie".