anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, vin cu o nelamurire de ale mele.

Momentan sunt in diaspora si planuiesc sa vin in tara in concediu 2 saptamani si in alea 2 saptamani vreau sa imi iau o masina din Ro.
Ideea e ca nu am mai cumparat o masina sh niciodata la noi si nu prea ma pricep cu asta. Imi poate explica cineva va rog care e procedura exacta daca cumpar o masina gata inscrisa?

Iar care e procedura daca o cumpar gata inscrisa, insa in alt judet, nu in cel care stau eu? Pot pastra numerele? Trebuie sa o reinscriu la mine in judet? Si cam cat ar dura toata procedura asta, fiindca nu mi-as dori sa imi petrec jumatate de concediu numai sa imi inscriu masina.
Multumesc.

20 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

De ce nu o cumperi din diaspora, că tot te mandresti cu asta? Ai sa iti ocupi concediul numai cu asta.

Răspuns utilizator avertizat
| sierra1 a răspuns:

"am mai cumparat o masina sh niciodata la noi, si nu prea ma pricep"

tu doar să ai banii și te adresezi unui birou /agent de intermediere auto și gata

| mihai69 a răspuns:

Nu poți păstra numerele dacă ai domiciliul în alt județ decât vânzătorul.
Trebuie oricum s-o înscrii pe numele tău, indiferent dacă păstrezi sau nu numerele. „Procedura" poate dura mai puțin de 7 zile, dacă ai baftă. Plus toate actele în regulă.

| Panamax a răspuns:

Poti sa inchiriezi o masina.
Poti sa cumperi una deja inmatriculata, asigurata si ai timp 3 luni sa o treci pe numele tau. Eventual poti face o procura la notar sa se ocupe altcineva ca sa nu stai pe la cozi in concediu.

| CatalinMnd a răspuns (pentru Panamax):

Am permis eliberat in UK anul asta. E posibila inchirierea daca n-am vechime asa mare?

| Panamax a răspuns (pentru CatalinMnd):

Nu prea ii intereseaza.

| Panamax a răspuns (pentru Panamax):

Masinile sunt asigurate.

| CatalinMnd a răspuns (pentru Violleta2022):

Initial aveam alte planuri, sa o iau si sa ramana acasa pentru concedii doar. Dar cred ca m-am lamurit si o sa incerc sa inchiriez una momentan.

| suntserios a răspuns (pentru CatalinMnd):

Cu sub 1 an permis slabe slabe sanse sa iti închirieze cineva masina.

| CatalinMnd a răspuns (pentru suntserios):

Traim in Romania, totul e posibil.

Frumos disapora.
Ia zi, acolo in Anglia la fel faci? Si acolo totul e posibil? Sau acolo repecti legea si nu cauti portite ilegale si pe urma vii si te plangi ca Romania e de ****. Ia zi asa faci?

Ai mare dreptate. Esti cel mai bun exemplu cand vine vorba de roman patriot.

Zi boss, raspunde la intrebarea mea. In Anglia incerci manareli din astea? Sau nu? Nu incerci ca acolo esti civilizat. Asa e toata diaspora. Cand reveniti in tara sunteti niste sălbatici majoritatea apoi va plangeti ca tara e de caca.t

Tara nu cum o zici tu, chiar e o tara misto, insa oamenii ca tine sunt asa. Te auto ataci dintr-o expresie care nici macar nu iti era adresata tiewinking

Raspunde la intrebare. In Anglia faci manareli din astea? Zi da, sau nu. In Anglia e citez "totul e posibil"?

Tie rusine sa răspunzi nu?
Stii si tu ca acolo esti civilizata si e de porc ce faci cand vii in tara. Normal ca stii, doar ca nu vrei sa recunosti. De aia nu raspunzi la intrebare.

| S417 a răspuns:

Iesi afara din tara si iesi afara de pe site.