| Silviu74Horia a întrebat:

Salut, vin si eu cu o intrebare, deoarece nu stiu ce sa fac, mama mea e cu cineva impreuna si acea persoana o tot face sa se bage in cacaturi. Adica in august mama a dus aur la amanet (de 8500 lei ) si doar a prelungit, astfel platind 700€ doar dobanda pentru un **** de audi A4 B6 1.6 cu gpl (chit ca i-am zis mamei sa ia 1.8t ca ai acelasi consum si costuri o idee mai mari ). La fel a avut un audi TT (tot ca a doua masina) cu body kit si astea pe care a dat o la un schimb cu golf 5 1.4 chel (l-a luat ca avea jante pe 18) si nu mai zic ce alte schimburi facea fara sa iasa pe plus(le "tuneaza") si le schimba chiar de 2-3 ori pe an. Si ca masini de drum lung a avut cand Bmw E60, Volvo XC90, Kia Sonata, Volvo XC90 (o rabla cu 700k km dar l-a luat ca avea ecrane in tetriera pentru fratele mai mic) si acum un a6 c6 fl si toate astea in doar 4 ani.Si la toate astea face niste "modificari" absolut cretine. De ex. pe ultimul XC90 a pus "evacuari" false la 150 lei.Sau pune M, R Design peste tot. Si maica mea inghite totul si nu stiu ce sa mai fac.
Ms ca ati avut timp sa cititi totul.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sunt banii si bijuteriile mamei tale, deci decizia ei ce face cu banii, cu masinile, cu aurul si cu ce mai decide ea.

Tu decide pe munca si salariul tau iar daca nu-ti convine, ia-ti valiza si muta-te singur, ca esti ditami omul la 36 de ani, fara sa te mai bagi in deciziile mamei tale, care-i suficient de matura sa judece singura ce face cu banii si lucrurile ei.

Nici legal nu ai vreun drept sa te bagi in viata si deciziile mamei tale, asadar preocupa-te doar de viata ta, ca ai destule probleme fara sa-ti mai bagi nasul in viata altora.

https://www.tpu.ro/utilizator/abxesb/intrebari/

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Cred ca merit burgerul la care ma gandeam, daca am citit asta.

| ioana748 a răspuns:

Il iubeste si domnul pe dansa.
Nu stiu daca poti face mare lucru.
Doar sa fii atent sa nu se întinda mai mult acest abuz.
Cati oameni nu au ramas pe drumuri din dragoste?
Banuiesc ca nu poti discuta cu mama ta.
Pana la urma fiecare trebuie sa si traiasca propriile experiențe.
Imi pare rau,

Întrebări similare