| Cătă_Cătălin_2000_4NvW a întrebat:

Salut, vin și eu cu o întrebare, luna asta am itpul la mașină și am o folie galbena pe proiectoare și leduri la nr de înmatriculare, se poate lega de ele sa nu ma treacă? Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| adpowerx a răspuns:

Salut. prin lege nu ai voie sa aplici folie deloc pe faruri, stopuri, proiectoare si ce tine de iluminare. nici macar transparenta dar hai sa fim seriosi, cine da cu unghia sa vada daca ai tu folie pe far happy. tu avand folie galbena, probabil o sa se ia de tine deoarece iti face poza din fata, si apare folia galbena ceea ce inseamna modificare evidenta

7 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

In mod cert da (modificare neautorizată a instalației de iluminare)! ori le deconectezi ori de demontezi

| Cătă_Cătălin_2000_4NvW explică (pentru sierra1):

Pai și dacă pun o banda neagra, peste ele, adică sa le astup cu ceva, se poate lua de mine, ca de ce nu funcționează proiectoarele?

| sierra1 a răspuns (pentru Cătă_Cătălin_2000_4NvW):

E țigănie ce spui

| Cătă_Cătălin_2000_4NvW explică (pentru sierra1):

Dar dacă merg acolo cu ele puse, și în caz de se ia de mine, oare ma lasă să le dau jos pe loc, sau ma respinge,? Nu as vrea sa le dau jos ca m.am chinuit ceva pana le.am pus?

| sierra1 a răspuns (pentru Cătă_Cătălin_2000_4NvW):

Fă tu ce vrei, eu ți-am spus odată ce să faci. Noroc

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Leduri la numar am si eu, nu mi-a zis niciodata de ele la itp sau la control, nici macar amical.
Folia pe proiectoare e cam la acelasi nivel cu ledurile de la numar - daca dai de un prost, te poate respinge, dar in mod normal e o "neconformitate" deloc importanta. Proiectoarele oricum stau stinse 95% din timp, dupa lege.
Plus ca o culoare galbena e utila pe timp de ceata, nu e doar fita.

| Moni_Moni_Si_Dani_1980 a răspuns:

Teoretic nu ai voie sa pui nici un fel de foli pe gamuri fata oglinzi faruri iluminat exterior depinde de tipu de la itp. In fond e mai bine sa nu te treaca itp-ul de cat sa te opreasca polo si sa iti ia talonu. Parerea mea renunta la foli becuri de alte culori pe partea exterioara a masini.