| RichardVN a întrebat:

Salut.
Vineri am luat o amenda pentru nepurarea casti de protectie in jurul orei 15:00 in valoare de 140 Ron.
70 Ron daca o platesc in 48 de ore(2 Zile) si nu am fost sa o platesc pentru ca Vineri era inchis si in Weekend la fel si pe chitanta scrie ca in 48 de ore (2 zile) lucratoare adica ar insemna ca Marti la ora 15:00 ar fi ultima strigare pentu jumatate din amenda.
Stie cineva ce ce se poate intampla daca nu o platesc?

Răspuns Câştigător
| FurtunaDiesel a răspuns:

O sa ti se adauge la impozitul pe care il platesti pe scuter dar cu penalizari de 3% din valoarea amenzii in fiecare luna ceea ce nu cred ca iti convine, daca este scuterul pe numele parintilor sau cuiva le va veni lor, daca refuza sa plateasca o sa le dea si o alta amenda si tot asa pana ajung sa se confiste scuterul in ultima instanta cu executor judecatoresc, sau daca il vinzi pana atunci cu tot cu datorii puscarie pentru cine a luat amenda!

4 răspunsuri:
| RANGE a răspuns:

Normal daca nu o platesti ti se adauga la taxe si impozite si se dubleaza asa am avut eu una si a trebuit sa o platesc cand a trebuit sa inscriu o masina adica dupa 1 an si ceva nu e ceva foarte grav dar odata si odata o platesti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te baga la de astea ca te poate baga la inchisoare

| Just4Joker a răspuns:

Risti... inchisoarea!

| secret93 a răspuns:

Daca lucrezi o sa iti traga banii aia de la financiar in rest te sufla de praflaughing