anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, voi cand gresiti in traffic cum reactionati ca sa uitați? Eu cand fac ceva ma macină findca a fost din greșeală si nu am vrut, cum fac sa scap de asta? Cum treceți peste?

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

@Robert671
Ti-as recomanda sa pui mana serios pe LEGISLATIA RUTIERA fiindca greselile le faci din nestiinta, iar cu securitatea pietonului si siguranta in trafic nu te joci, fiindca poti lovi mortal pe cineva.

Daca iti este frica sa conduci, atunci amana momentul condusului pana ai langa tine pe tatal tau sau pe cineva in varsta, ori cu multi ani de experienta in ale soferiei.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu mai condu daca te panichează așa tare orice greșeală.

| StoicAnalysis a răspuns:

Inseamna ca soferia nu e de tine. In trafic trebuie sa fi atent si stapan pe situatie. Daca nu le ai pe amandoua, nu esti calificat sa conduci. In mod normal de asta se si da psihologicul cand dai de permis. Dar in Romania, tara tuturor posibilitatilor, psihologicul consta intr-o foaie pe care o iei gata semnata si atat straight face

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Inveti din greseli si ai grija sa nu le repeti.
Greselile din trafic te pot costa viata ta sau a altora!
Fii atent la drum, nu stai de vorba cu alti pasageri, le poti cere sa pastreze linistea sa te poti concentra la condus.

| kalasnicov22 a răspuns:

Cum treceți peste?"
Peste cine? Te referi la pietoni?

| SVL a răspuns:

Mai multă atenție. Fără muzică, vorbit la telefon, etc. Mulți greșesc în trafic, mulți sunt grăbiți. Fii atent, calm, stăpân pe sine. Traficul e destul de haotic, mulți se aruncă pe trecere fără să se asigure, pe de altă parte, unii șoferi sunt neatenți sau vor să o facă pe șmecherii. Dacă ești la început, fii cât se poate de atent, ca să nu repeți greșelile. În cele din urmă, experiența își spune cuvântul.

| anonim_4396 explică (pentru SVL):

Mulțumesc, esti aproape singura persoana care a raspuns frumos fara sa ma judece, am doar 7 luni de permis, ma descurc foarte bine dar uneori mai gresesc si eu si mna am nevoie de putin ajutor cum au trecut si altii de chestii de genu.

| SVL a răspuns (pentru anonim_4396):

Cu drag! Mă bucur dacă am putut să ajut!