Nu e în regulă să modifici sistemul de iluminare.
Dacă vrei să să faci un "upgrade" te-ai putea concentra pe un sistem audio tare (dacă ești pasionat)
Salut. Sincer, ma multumeste sistemul audio (fiind BOSE), nu simt nevoia de mai mult. Cat despre faza lunga... Nu prea se observa diferenta dintre cea scurta si cea lunga.
Da, BOSE e tare!
Oglinda farului e în bună stare?
Da. Putin matuita, dar nu cred ca ar afecta extrem de mult.
Lipsa luciului oglinzii poate fi cauza - "Nu prea se observa diferenta dintre cea scurta si cea lunga. "
Salut. Farul este matuit extrem de putin, nu cred ca ar face aceasta diferenta.
Ok, atunci dă-i 'nainte!
Folosesc becuri de far la nimereala, sub 20 de lei bucata. Am lupe, ma tenteaza sa le trec la LED sau xenon.
Pe spate, becuri clasice, mai putin la numar si mers inapoi, unde am module SMD puternice.
Daca pun becuri mai low cost am eroare in bord.
Daca pui becuri de puterea corespunzatoare, nu ai nici o eroare.
Eroare ai de la becurile neconventionale.
Din ce stiu eu din alta intrebare, tu ai bi-xenon, deci ar trebui sa precizezi asta, daca vrei un raspuns eligibil.
Am uitat sa mentionez. Mersi frumos.
Eu ti-as recomanda niste becuri Osram Xenarc.
Dar trebuie sa vezi ce tip de becuri ai tu, d1s, sau d2s.
In orice caz, ar trebui sa te asiguri intai ca lupele, sunt bune, si respectiv ca farurile sunt reglate bine.
Farurule sunt reglate bine. O saa uit zilele astea de becurile pe care mi le-ai recomandat
Depinde ce lumina vrei sa fie calda sau rece. Eu folosesc osram night breaker lase. Sunt h7 si nu pun probleme sistemului de iluminare ca unele xenoane de exemplu.
George12356456 întreabă: