Niciuna. Chiar nu e o masina care sa merite costurile alea.
Dar daca e sa aleg neaparat, oricand benzina
Praf in ochi la șaișpe ani
dacă intrebarea ta anterioară e: "Care este cel mai ieftin spray deodorant si unde poate fi gasit?"
îți iei tu phaeton "never-ever"
Da si cand isi ia... o sa fie transpiratie - free in el.
Cum adica?
"Da si cand isi ia... "
never ever
Sincer...
Eu as lua un Passat W8, mai mult asa, sa-i iau prin surprindere pe toti aia de au BMW cu emblema de M si d-astea.
"inainte sa cumpar"... Ai 16 ani și vrei să-ți cumperi un Phaeton de 5 litri? Cum, de ce și cu ce?
Lăsând asta la o parte, părerea mea este că orice motor mai mare de 2, 5 litri este o cheltuială complet inutilă, fără nicio justificare și nici o aplicație în viața de zi cu zi.
Spune-mi și mie o situație realistă în care ai nevoie de un motor de 5 litri. Crezi că vei fi vreodată nevoit să tractezi un Boeing 777?
Se apropie ziua mea de nastere (de 17 ani) si vreau sa ma hotarasc din timp spre ce masina sa ma orientez. Aspir spre Phaeton, pentru ca imi place designul exterior, multitudinea de dotari, performantele si faptul ca s-a devalorizat extrem. Stiu ca e inutil, dar e tentant. Bugetul nu e o problema.
Întrebarea mea rămâne: Dă-mi exemplu de un scenariu realist (adică o situație cu șanse mari să se ivească în viața reală) în care ai nevoie de un motor de 5 litri, și nu te-ai putea descurca sub nici o formă cu un motor de 2.5 litri.
Sa dai impozit 7000 lei pe an si consum 20% ramai fara mostenire in scurt timp.
Https://www.youtube.com/watch?v=FGXXchOF_g4 ..Verifica acest video.acolo este explicat totul detaliat.
Eu as alege motorizarea 5.0 V10 TDI deoarece mereu aș alege dieselul. Motoarele diesel sunt pentru putere și viteze mari și pe mine asta mă interesează la o mașină, performanțele, nu cât consumă sau că are fiabilitate 0 . În plus, luna viitoare sau cel târziu peste 2 luni îmi iau un BMW M5 E60 4.0 V10 TDI.
Multumesc pentru opinie, apreciez! Multa bafta la urmatoarea achizitie, M5 E60 e o alegere bestiala, dar poate avea probleme cu pompa Vanos si cu cuzinetii. In afara de aspectul fiabilitatii si al consumului, masina este superba (mai ales in privinta performantelor si a sunetului).
O zi buna va doresc.
Mulțumesc,o zi bună și ție
armand3004 întreabă:
armand3004 întreabă: