Eu unul, daca ar fi sa imi cumpar vreo masina mai veche de 2000 nu as alege una germana, mi se par urate, prea reci, lipsite de design, poate ca mercedes ar mai merge asa putin dar in rest, prea simple, lasa un aer de masina prea obosita, adica mai bine ar merge un renault laguna decat majoritatea masinilor nemtesti din acea perioada [sa nu mai zic de volvo ca deja unii sunt prea depasiti si incep sa fie invidiosi] un peugeot 406 care iar este o masina foarte frumoasa in comparatie cu cele nemtesti din perioada respectiva. daca te uiti azi la cele nemtesti pe vw si audi sunt cam aceleasi interioare apoi pe skoda si seat putin 'mai mult' preluate de la volkswagen, de ce sa faci 10 marci la fel? prostia nemtilor[stiu ca seat e marca spaniola dar e detinuta de vw] si alta prostie a nemtilor cu interioarele noilor modele mercedes, mult prea simple, mai mult imi plac interioarele din 2000 decat cele din ziua de azi. Eu cand spun de o masina, nu ma refer la nume, nu ma refer numai la motor sau numai la design, eu fac un overall la care cel mai bun il vad la volvo, asta oamenii nu inteleg, ei vad ca are numele de bmw audi, vw, mercedes si gata, astea, zeii, ne inchinam la ele, sunt cele mai tari, conduc strazile, nu mai sunt altele ca astea, sunt cele mai bune, preaperfecte, nu se strica, consumul de 4 litri la motor de 2.0 [auzi la ei], ar fi in stare sa zica ca un 4.2 are consum de 5-6 litri cand de fapt e dublu si/sau mai mult, va laudati masinile dar de beculetul din bord cu diagnoza motor ce ziceti. daca stiti ca nu va ridicati la nivelul masinilor adevarate, nu le mai laudati ca degeaba, mai mult le faceti de ras! la vw o masina buna o vad passat-ul si transporter, la audi vad a4, la bmw, 320, la mercedes, C class si vito, astea ar fi niste masini care sunt bune la nemti in rest... tot o apa si-un pamant. Daca volvo ar fi fost ca volkswagen credeti ca l-as mai fi laudat?
Volvo are saloane frumoase, dar intretinerea e scumpa si chiar daca salonul e frumos, panoul cu electronica strica tot, toata masina este in piele una alta, bang in mijloc ca balega in prag panoul cu electronica.
Bateti-va joc de volvo, de mine de cine vreti, nu imi pasa! Haters gonna hate si gata, daca nu iti place ignora, si normal ca nu iti place ceva ce iti bate mult prea pretuita masina din garaj. Invidia duce la bataie de joc, vad ca am facut multi fani de triada germana [cele 3 marci] invidiosi si acum va bateti joc jalnici! atat pe site cat si pe strazi, va chinuiti cu 4.2 TSI si cu mai stiu ce motoare mari cat cele de camioane cu nenumarate pistoane, pe cand vezi un volvo cu 2.8 ca te face de ras.
Pana una-alta, Volvo e cea mai sigura (din cate stiu eu). Lasa 'prisheputii' care nu inghit alta marca, de fapt preiau prostiile de la unul la altul, fara sa fi testat vreunul dintre ei mai multe masini. Eu am avut ocazia sa testez multe masini inca dinainte de a avea permis, acum lucrez cu masini, si am descoperit dinainte de a auzi miturile mioritice cu 'volzvagan', ca nu toate sunt reusite. Spre exemplu, o Astra F 1.4 bate un Golf 3 1.4 pe toate partile, inclusiv consum, demaraj, zgomot si stabilitate. La categoria Golf 4, Opel nu poate concura cu VW la categoria diesel, ca nimic nu e peste 1.9 TDI. Daca ne uitam insa la motorizarile pe benzina, un Golf 4 1.4 16v e un muci-in-ceai pe langa o Astra G 1.2 sau 1.4, dar cata lume crezi ca stie asta? Ei stiu ca 'folsvagan' face masini bune, opel, ford si restul sunt nasolii. Apropo de Ford, Focus mk1, motor 1.8 TDDI e la fel de bun ca si Golf 4 TDI. Asa ca nu te mai chinui sa le explici altora cum sta treaba cu masinilel; soferii isi cumpara ce masina li se potriveste, nepriceputii merg pe VW orice ar fi.
Cand grupul vag detine 50% din piata auto degeaba zici tu ca nu sunt masini bune. Volvo aduce inovatii, dar trebuie sa fie un motiv pentru care vand destul de putine masini, si motivul e ca le lipseste diversitatea. Toate volvo arata fix la fel de la designul interior la cel exterior. Practic eu vand aceeasi masina la preturi diferite in functie de marimea caroserie si dotarile interioare. In plus volvo nu e deloc o masina enomonica nici la intretinere nici la consum.
Toate volvo arata fix la fel la design? de mercedes? dar de bmw? si de audi ce mai spui? sa nu mai spun si de vw, toate-s la fel. sa nu mai spunem faptul ca skoda seamana cu vw si vw putin cu audi. totusi nu vw nu detine 50% din piata auto, sunt atatea marci doar ca na, noi numai pe cele nemtesti si 2 frantuzesti stim, de aceea spunem ca 50%. si ca oricine altcineva din tara asta 'nu ca e greu de intretinut' de unde stii? pai frate este o marca premium in primul rand, nu una standard ca vw pe care o repari cu 5 lei la Dorel din capatul satului. si nu cred ca volvo costa mai mult la intretinere decat un bmw, sa fim seriosi, manopera la bmw te omoara, la audi cat si la mercedes cu siguranta
Am zis ca 50% e detinuta de grupul vag nu doar de vw. pai asta ziceam si eu, e o marca premium, care nu este destinata publicului larg, asa ca nu are niciun rost sa compari volvo cu vw, seat, skoda
Eu unul, daca ar fi sa imi cumpar vreo masina mai veche de 2000 nu as alege una germana, mi se par urate, prea reci, lipsite de design, poate ca mercedes ar mai merge asa putin dar in rest, prea simple, lasa un aer de masina prea obosita, adica mai bine ar merge un renault laguna decat majoritatea masinilor nemtesti din acea perioada [sa nu mai zic de volvo ca deja unii sunt prea depasiti si incep sa fie invidiosi] un peugeot 406 care iar este o masina foarte frumoasa in comparatie cu cele nemtesti din perioada respectiva. daca te uiti azi la cele nemtesti pe vw si audi sunt cam aceleasi interioare apoi pe skoda si seat putin 'mai mult' preluate de la volkswagen, de ce sa faci 10 marci la fel? prostia nemtilor[stiu ca seat e marca spaniola dar e detinuta de vw] si alta prostie a nemtilor cu interioarele noilor modele mercedes, mult prea simple, mai mult imi plac interioarele din 2000 decat cele din ziua de azi. Eu cand spun de o masina, nu ma refer la nume, nu ma refer numai la motor sau numai la design, eu fac un overall la care cel mai bun il vad la volvo, asta oamenii nu inteleg, ei vad ca are numele de bmw audi, vw, mercedes si gata, astea, zeii, ne inchinam la ele, sunt cele mai tari, conduc strazile, nu mai sunt altele ca astea, sunt cele mai bune, preaperfecte, nu se strica, consumul de 4 litri la motor de 2.0 [auzi la ei], ar fi in stare sa zica ca un 4.2 are consum de 5-6 litri cand de fapt e dublu si/sau mai mult, va laudati masinile dar de beculetul din bord cu diagnoza motor ce ziceti. daca stiti ca nu va ridicati la nivelul masinilor adevarate, nu le mai laudati ca degeaba, mai mult le faceti de ras! la vw o masina buna o vad passat-ul si transporter, la audi vad a4, la bmw, 320, la mercedes, C class si vito, astea ar fi niste masini care sunt bune la nemti in rest... tot o apa si-un pamant. Daca volvo ar fi fost ca volkswagen credeti ca l-as mai fi laudat?
Davidhorvat2015 întreabă: