| MihaiZaharia40 a întrebat:

Salut. Vreau sa achizitionez un Golf 5 hatcback neapărat fara dpf. Ce coduri de motor nu au dpf? Si unde scrie codul motor? Se gasesc mecanici ca sa o repare daca se strică cate ceva. Pe frâne stă bine? Ma refer pe suprafete umede si iarna pe ploaie. daca ai anvelope noi si discuri de calitate franeaza bine? Din 2005-2008 aerul conditionat mai bagă? Eu am o astra h si abia bagă rece. ..la ce sa fiu atent cand o verific. Orice sfat e binevenit.

4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Ca la orice mașină INTREȚINUTĂ, daca ai anvelope bune si discuri de calitate franeaza in parametri. Că e iarnă sau ploaie sau ce-o fi. La fel și cu AC-ul.

| MihaiZaharia40 explică (pentru sierra1):

Ai idee cum aflu daca are sau nu dpf? Scrie in carte.pe stalpul masinii codul de motor? Adica nu vreau sa bat 400km sa zica omul ca nu are dpf si acolo sa aflu ca are ..eu am benzină.nu am avut diesel si vreau fara dpf

| sierra1 a răspuns (pentru MihaiZaharia40):

Pe stalpul masinii scrie codul vin/caroseriei

cu ce de deranjează?

https://dpfcurat.ro/ce-este-filtrul-de-particule/

| MihaiZaharia40 explică:

Eu am o astra h 2005 hatcback cu discuri pe spate. Anvelope aproape noi. Lichid frană schimbat. Discuri si placute Ate scumpe si pe apă ma duc sanie. Golful 5 frâneaza bine pe apă iarna? Gasesc vreun site grup unde pot pune anumite intrebări? Eu sunt pe grupul masinii actuale. Dar nu gasesc grup de golf 5. ..si ma gandesc ca golf 5 sunt destule si se pricep mai multi sa o repare.