Subwooferul nu se cumpara in functie de masina, ci de asteptari, si de restul sistemului. Bineinteles, la unele masini esti limitat de spatiu, dar la Logan nu e cazul.
Parerea mea e ca pachetul asta e o oferta foarte buna http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere-auto/JBL/JBL-GT5-Bass-Pack/
Ai tot ce iti trebuie acolo, mai trebuie doar iesire preamplificata (AUX pre-out sau pentru subwoofer) de la player, si cineva care sa stie sa monteze cablurile (30-60 de lei la un atelier de depanari electronice auto daca nu ai alta solutie).
Pentru un sunet bun, recomand antifonarea suplimentara la Logan, ca e slab antifonat de fabrica. Mai exact, cumperi 2 galetele de antifon cauciucat (~30 de lei galetica), si il dai direct pe tabla, in special in portbagaj, apoi in portiere. Sunt multe tutoriale de genul asta pe net, cauta "insonorizare Logan" sau "antifonare Logan".
Nu e obligatoriu s-o antifonezi, dar se aude muzica mult mai bine daca faci asta, si creste si confortul, ca nu mai zdrangane usile cand le inchizi, nu mai auzi galagia de afara...
Succes!
Oooo, ai dat prea multe explicatii.
Pustiulica... Ia-ti chitara si canta la alta masa!
Hei hei, d-le vruummm vruuummm, ce a-ti prefera?
Toate subwooferele se aud bine, acum calitatea si puterea lor fac diferenta, desigur si cat de bine izolata antifonic e masina.
Schimbă Logan-ul, un subwoofer bun si o pereche de casti bune face cât loganul tău la mâna a doua
Nu-l schimb pentru un subwoofer, mai ales daca zici tu, mai mult ca sigur tu nu ai masina sau esti un cocalar cu BMW din 90'' cu nr. de Bulgaria.
Da ce inseamnă cocalar?
Nici nu trebuie sa intrebi atat timp cat esti...si nu te lua de ''vrum vrum'' findca ma ajuta toate sfaturile lui... a da, vorba lui ''ia-ti chitara si canta la alta masa''
Scuze,am glumit si eu.nu vă supărati.