| BloggerWiFi a întrebat:

vreau sa achizitionez un subwoofer auto.Care credeti ca se aude cel mai bine pe Logan (berlina)?

10 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Subwooferul nu se cumpara in functie de masina, ci de asteptari, si de restul sistemului. Bineinteles, la unele masini esti limitat de spatiu, dar la Logan nu e cazul.
Parerea mea e ca pachetul asta e o oferta foarte buna http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere-auto/JBL/JBL-GT5-Bass-Pack/
Ai tot ce iti trebuie acolo, mai trebuie doar iesire preamplificata (AUX pre-out sau pentru subwoofer) de la player, si cineva care sa stie sa monteze cablurile (30-60 de lei la un atelier de depanari electronice auto daca nu ai alta solutie).
Pentru un sunet bun, recomand antifonarea suplimentara la Logan, ca e slab antifonat de fabrica. Mai exact, cumperi 2 galetele de antifon cauciucat (~30 de lei galetica), si il dai direct pe tabla, in special in portbagaj, apoi in portiere. Sunt multe tutoriale de genul asta pe net, cauta "insonorizare Logan" sau "antifonare Logan".
Nu e obligatoriu s-o antifonezi, dar se aude muzica mult mai bine daca faci asta, si creste si confortul, ca nu mai zdrangane usile cand le inchizi, nu mai auzi galagia de afara...
Succes!

| raresandrey a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Oooo, ai dat prea multe explicatii.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru raresandrey):

Pustiulica... Ia-ti chitara si canta la alta masa!

| raresandrey a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Hei hei, d-le vruummm vruuummm, ce a-ti prefera?

| OldSoul a răspuns:

Toate subwooferele se aud bine, acum calitatea si puterea lor fac diferenta, desigur si cat de bine izolata antifonic e masina.

| raresandrey a răspuns:

Schimbă Logan-ul, un subwoofer bun si o pereche de casti bune face cât loganul tău la mâna a doua

| BloggerWiFi explică (pentru raresandrey):

Nu-l schimb pentru un subwoofer, mai ales daca zici tu, mai mult ca sigur tu nu ai masina sau esti un cocalar cu BMW din 90'' cu nr. de Bulgaria.

| anonim_4396 a răspuns (pentru BloggerWiFi):

Da ce inseamnă cocalar?

| BloggerWiFi explică (pentru anonim_4396):

Nici nu trebuie sa intrebi atat timp cat esti...si nu te lua de ''vrum vrum'' findca ma ajuta toate sfaturile lui... a da, vorba lui ''ia-ti chitara si canta la alta masa''

| raresandrey a răspuns (pentru BloggerWiFi):

Scuze,am glumit si eu.nu vă supărati.