Roata de rezerva este pentru ca, in caz de pana sa te deplasezi pana la o vulcanizare. poti lua una medie, adica aleatorie.
Rog administratorii acestui site sa nu considere acest raspuns pentru acordarea premiului zilnic, deoarece:
1. Stiu si eu ce este o roata de rezerva si ce face, daca nu stiam nu mai intrebam unde gasesc una, ci ce face una.
2. NU pot lua (ex. roata de tractor) sa o pun la o masina, deoarece express11 a spus: poate fi o roata aleatorie.
Trebuie sa afli distanta dintre prezoane in primul rand.
Ea e notata sub forma 4x100, 4x107, 5x100... Prima cifra reprezinta numarul prezoanelor (de regula 4 sau 5 la masinile mici), iar valoarea mai mare distanta dintre ele.
Pe cauciucuri nu scrie nimic despre distanta dintre prezoane, doar dimensiunile cauciucului, care te pot ajuta doar pentru a gasi inaltimea corecta.
In primul rand, rog administratorii acestui site sa stearga acest raspuns, deoarece incalca regulile site-ului, fiind un raspuns foarte scurt.
In al doilea rand, site-ul este olx.ro nu.com.
In al treilea rand, am mentionat in intrebare ca am cautat pe internet, dar nu stiu cum sa caut pentru a gasi anvelope potrivite, iar MariaUnicorn nu a citit intreaga intrebare.
Cristi46115 întreabă: