Statul cu noul timbru de mediu forteza populatia sa cumpere loganuri.Au impozitat cel mai mult segmentul de sh care concureaza cu loganul.
Indiferent de optiuni loganul ramane o cutie de conserve depasita din toate puntele de vedere.
Ti as sugera loganul pentru ca e noua sau o masina mica (corsa, polo, fabia) de maxim 2-3 ani vechime
Logan. O masina noua, e noua. Stii si tu cat sunt de aranjate cele la SH.
Te poti astepta la tot felul de surprize dupa o perioada de timp. Daca aveai o suma mai mica de bani, te orientai spre SH, dar asa...sa nu-ti para rau.
La urma urmei sunt banii tai.
Alegerea ta.
O fi ea loganul noua dar in 5-6 ani ai numai floricele de rugina pe ea. orienteaza-te la un vw golf de prin 2006 la banii astia si nu se compara.
Eu as opta pentru un Logan.
Nu se comapara o masina nou nouta cu o relicva de acum 10 ani
Eu as opta pentru loganul de1000 cm cubi turbo consuma undeva la 4-5 l.am vazut o esteo masina buna cu motor de ultima generatie.cit despre caroserie rugina apare si la alte marci, dar asa sintem noi vedem masinile nemtesti vechi mai bune decit ale noastre noi
Salut,daca vrei sa iei un sh neimatricula,te sfatuiesc sa apelezi la mine, nu sa-ti vand, ci sa-ti gasesc ceva bun rau de pe franta, sunt foarte ieftine, si la 5000 iti iei una care aici costa si 9000. de ex: ford mondeo 2001 full e in jur de 1500_2000. si ai ditamai teancu de facturi de intretinere. si multe alte marci.saitul: leboncoin.fr. cauta-ma daca e nevoie, fara nici-o obligatie. sper ca am fost de ajutor
skirlex întreabă: