| Selvius_Sebys_1992 a întrebat:

Vreau sa cumpar un audi a3 2007 si are martorul de antigel aprins in bord, pe ecranul din mijloc.
Ce credeti ca ar putea fi? Pot sa merg 250 km cu ea? E grav? Nu sunt mecanic, nu ma am bine la masini, dar are un pret bun.
In caz ca ma puteti ajuta si ati mai auzit de aceasta problema la a3, apreciez orice sfat

5 răspunsuri:
| antimulte a răspuns:

Martorul arata ca un termometru sau cum? Singer am avut A5, dar nu am remarcat asemenea martor in bord. Masina in sine e ok, depinde si cu ce motor o iei, daca e mai mica si usoara, si nu vrei sportivitate mare de la ea, in 2 usi, merge si cu 1.6 benzina... daca e in 4 usi ar fi buna cu un motor mai mare.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Vrei sa cumperi o masina cu probleme, zici. Pentru ca e Audi.
Ieftin cat inseamna? 2500 euro, la cel mai prost motor posibil (2.0 TDI 140cp)?
La 2500e altii cumpara masini functionale. Altii nu ies prea des din sat, si dau 4000e sau peste, pe Audi/VAG. Despre ce pret vorbim?

| Wr3nch a răspuns:

Nu stiu daca merge dar poate ar trebui sa il rogi pe vanzator sa mai bage niste antigel si sa vezi daca se rezolva, Daca deja are suficient antigel mai bine suni un mecanic.

| danbnz a răspuns:

Poate nu ai destul lichid in instalatia de racire.
Ai verificat nivelul in vasul de expansiune?
Daca despre asta e vorba nu poti merge asa nici 5 km, risti sa supraincalzesti motorul si sa-l calezi.
Sau poate fi o problema electrica, un senzor defect...

Mai bine apelezi la un mecanic auto daca tot zici ca nu te pricepi prea bine.

| Digikey a răspuns:

Trebuie doar sa completezi cu putina apa in borcanul ala rotund.
Este bine deoarece te anunta cand scade nivelul si nu risti sa prajesti motorul.