Diferenta este ca motoarele din 2010 sau mai noi sunt toate euro 5. Avantajul este ca sunt (cel putin in teorie) mai economice. Dezavantajul e ca au marit rapoartele la cutie si in acelasi timp au scurtat treapta 1 (mai ales la Diesel) ceea ce determina ca in oras sa mergi foarte mult subturat la viteze destul de mari (ma refer la treptele 4 si 5) dar si in treapta a II-a (consecinta scurtarii treptei 1). In timp, calamina se depune pe motor (daca nu iesi cu ea din oras macar o data pe saptamana)
Deci astea sunt diferentele modificar prea mari nu sa mai facut.si la cumpararea nunei masini la mana a doua conteaza kilometrajul da sau nu
Normal ca conteaza. Una e sa aiba sute de mii de km in bord si alta e sa aiba cateva zeci de mii. Cu cat are mai multi km cu atat sansele ca motorul si caroseria sa fie mai degradate. Motoru ala merge si el un anume numar de kilometrii, nu merge la infinit.
Bun cati mai putini km si cu programu rabla ca sa cumpara o masina noua cate vouchere trebuie cred ca unu cum sa procedez
Aici nu stiu sa-ti raspund, ca in fiecare an e altfel. Din cate am auzit anul asta se da maxim un voucher, dar cu valoare mai mare (undeva la 1500 Eur)
Motoru-l e acelasi, dar e mai economic. Diferenta de modelul cel vechi ca o sa gasesti cu mai putini km.
Mai bine ia-ti un BMW, de ala 3 series, cu un AK-47 + stick cu AK-47 pe el). Atrage fetele bine ca pe magnet. Dar si cu baietii se poate de mers prin oras.
Glumeam, dar imi place. Revenind la intrebarea ta, motorul este tot acelasi, doar ca cel euro5 este mai economic. In rest diferente semnificative nu is prea.
E acelasi motor. Diferenta e ca vei gasi cu mai putin km fata de cele mai vechi.