| Anonimualadinparc a întrebat:

Salut, vreau sa cumpar un SUV in 25000 euro maxim.
Am gasit cateva modele 2020-2021 0km.
In special ma intreseaza Dotarile, 0km daca se poate si o cutie automata.
Am gasit: -Peugeot 2008 2020 Dsl 18270e.
-Hyundai Tucson 2020 Bnz 19490e.
-Peugeot 3008 2021 Bnz 21211e.
-Skoda Karoq 2021 Bnz 21953e.
-Ford Kuga 2020 Bnz 22200e.
-Volkswagen Tiguan 2020 Bnz 22500 +- 200-600 e.
-Volkswagen T-Roc 2020 Bnz 20490e.
Astea sunt modele cautate de mine in 25000e.
Ma intreseaza foarte mult sa fie 0km
Daca e nevoie mai pot pune 2-3000 e pentru o cutie automata.

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Asa, si noi ce sa facem?
Te duci la dealer, te uiti la ele, faci test drive si o alegi pe aia care ti se potriveste.

Eu as pune si Qashqai in lista.

| relian a răspuns:

Asa si vrei sa cumperi de aici sau ce anume vrei sa stii? Daca vrei una din cele enumerate de tine,mergi la dealer,ala vinde masini noi si cu zero nu prea sunt,tot are acolo cativa metri,unele si km,ca se muta de colo colo,se transporta,masinile nu-s ridicate cu macaraua,sunt transportate cu truckuri,apoi cu vapoare,dupa caz, apoi duse la dealer, ala le muta le aseaza etc, deci zero nu gasesti, poate ai vrut sa spui noua, asa si cand o scoate din fabrica so duca in parcare tot merge pe roti.

| Anonimualadinparc explică (pentru relian):

Vorba vine 0km
Nu caut utilizatori sa mi vanda masina ma intreseaza opinia voastra dar raspunsul tau pe langa subiectwinking

| relian a răspuns (pentru Anonimualadinparc):

Mai citeste odata ce ai scris,apoi arata unde ai intrebat ca doresti sa stii ce parere au altii. Poate nu stiu eu sa citesc laughing
Deci intrebarea ta,de fapt nu este o intrebare,iar comentariul tau este iar pe linga, nu al meu.
Cand intrebi ceva pui intrebari nu spui ce cauti tu, da ai spus ce cauti apoi ai pus pct si aia a fost tot laughingdupa trebuie sa urmeze intrebarea,, care ar fi sunat cam asa, Voi ce parere aveti ce masina din cele enumerate de mine ar fi mai buna?
In cazul asta da ai fi intrebat ceva, ai priceput? E bun bafta atunci

| Gabriel_Sergiu_1986 a răspuns:

Caută mai bine un suv japonez ( Honda, Mitsubishi, Subaru ) motoare foarte bune ( cumperi bmw xdrive și ramai in noroi cu el, cumperi Peugeot si stai prin service ) si pentru suv minim motor 1.6, ce rost are sa cumperi vw t-roc cu motor 1.0 iti vine sa plangi cand trebuie sa urci ceva pantă. O zi bună