| Toni1p000 a întrebat:

Salut. Vreau sa iau un logan 2005 1.4 mpi benzina. Mi a trimis o poza cu bordul și apare martorul check engine și l am întrebat de ce apare și a spus ca masina nu are nimic. Are rost sa merg sa o vad?

4 răspunsuri:
| vlllaaddd a răspuns:

Salut, probabil trebuie facut schimbul de ulei ( in cel mai bun caz ), sau poate are niste probleme si daune ascunse ( cel mai rau caz ), eu zic sa nu iti bati capul daca e distanta mare.

nu cred ca ii convine nimanui sa isi ia teapa cu o mașină.

| relian a răspuns:

Daca are lumina ce spui, sigur are probleme, nu de ulei cum sugereaza careva pe aici, daca nu faci schimb de ulei nu se aprinde lumina aia.
Daca are rost sa mergi sa o vezi? Daca ai un scaner mergi, dureaza 2 min sa o scanezi, vezi ce coduri da, mergi acasa, cauti si afli ce inseamna acele coduri.

Auzi la ala, masina nu are nimic, laughing dar check engine ala nu-i nimic? Ala arata probleme la masina, clar poate fi ceva minor, sau poate fi ceva f grav, pana nu scanezi nu ai de unde stii ce problema este.

Daca nu doresti sa mergi, intreaba pe om, ce coduri is de la check engine ala, ori daca nu stie, sa scaneze masina si sa-ti spuna ce coduri da.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Check engine nu apare așa din senin că nu are nimic mașina

| KovacsB a răspuns:

Ce pretentii sa ai de la o cutie de conserve care are 20 de ani.
Este o masina de 2000 de lei si mai ai pretentii sa fie stins chek engine.Sa fii multumit ca se aprinde si ala.