Ce sadic esti. De ce sa ii iei un cadou pe care nu il poate folosi in urmatorii 3 ani?
Cum sa nu il poata folosi?
Cand am spus ca il va folosi si cand va fi mai mare m-am referit ca il va avea pana pe la 16-17 ani, e destul de inalt si cred ca ii va fi suficient de usor sa se care si cu unul putin mai maricel, nu cu mult, bineinteles.
Pai cine ii da permis la 13 ani?
Da am zis ca o sa mearga pe drum public?
Il va folosi dracu sa mearga pe teren accidentat nu pe autostrada... daca il luam sa mearga cu el pe drum public atunci ii luam direct o motocicleta pentru asta, nu cross. Si nu iti fa tu griji pentru el de ce va pati daca il va lua politia, am eu grija de asta.
De unde sa stiu eu pe unde merge el? da e un motiv pentru care permisele se dau de la 16 ani si anume ca la anumite varste nu preacesti capabil sa conduci. Cum ai grija? Cu spaga?
Da sigur, dau spaga si scap, care ii problema ta? Daca Nu sti pe unde va merge, adica nu te gandesti ca la 13 ani, bineinteles ca nu va merge pe drum, asta ii o problema a ta.
Multumesc, nu am nevoie. Mergi si fa reclama in alta parte. paa, sa nu mai vi pe aici!
Ghita_Carlo_1994 întreabă: