| LRS a întrebat:

Salut! Vreau sa imi cumpar alta masina si sunt indecis intre Audi A6 C6 2.0T 2004-2006 si BMW E60 523i/525i 2003-2004. Masina anterioara a fost un BMW 320Ci de 2.2 de care am fost foarte multumit. M-ar interesa o analiza din punct de vedere fiabilitate/consum/putere etc. care ar fi mai rentabila. Bugetul ar fi de 4000 euro. Multumesc!

3 răspunsuri:
| popescuhertz a răspuns:

Daca sunteti mai interesat de fiabilitate si consumul de combustibil, atunci Audi A6 C6 ar putea fi o alegere mai buna. Daca va plac motoarele puternice si doriti o masina care sa se remarce prin performanta, atunci BMW E60 ar putea fi alegerea potrivita.

| Frank51 a răspuns:

Ambele sunt aceeași clasă, bănuiesc că ambele oferă un confort similar. Diferența semnificativă la consum nu ar fi dacă și pe BMW optezi pentru motor mai mic, însă la acest motor vei avea un consum mai mare. Ce am mai observat ca mică diferență, manevrabilitatea este mai ok pe BMW.

Ambele au avantaje și dezavantaje, în acest caz particular nu pot să-ți recomand una dintre ele, din niciun punct de vedere. Eu as lua-o pe cea care îmi place mai mult la fața locului.

| UserRo10 a răspuns:

Prima data zic sa te trezesti la realitate si sa cercetezi piata. Preturile masinilor sh a explodat si cu bugetul asta gasesti doar masini in care mai bagi 1500 euro entru mentenanta.
A6C6 intre 2008-2011(capat de model) are probleme mari cu consumul de ulei. Fie cauti 2005-2006 fie treci pe BMW 525i