Am in familie un astfel de Zafira, dar nu il folosesc eu.
Nu face nici un fel de probleme, a venit cu intalatie GPL secventiala din Germania (e la fel de serioasa ca si aia montata chiar de Opel, singura diferenta e ca butelia de GPL e in portbagaj si ocupa spatiu, la cele cu GPL original butelia e in locul rotii de rezerva).
Consumul e destul de mic, cu GPL face distante foarte mari, cu cativa zeci de lei.
E in familie de cativa ani, si nu stiu sa fi avut nici o defectiune. Si caroseria arata impecabil, nu are un punct de rugina, desi are ceva ani. Interiorul e full piele neagra, fara rupturi. Nu mai stiu cati km are, parca e trecut de 200. 000km, daca nu ma insel.
Singurul lucru care ar fi de reprosat, e sunetul motorului. Parca ar avea o bataie ciudata, dar ar putea fi si din cauza GPL-ului, care modifica sunetul la unele motoare.
La pretul ala nu e masina buna, mai multe probleme o sa ai cu ea. Pune 6.000€ daca vrei o masina care rezista vreo 20 de ani fara probleme
20 de ani sofere ce naiba , i-o da si lui neposu?
Pai ce are?
Eu sunt nepot care a primit mostenire masina de 30 si ceva de ani, se apropie de 40
Ce masina?
Dacia 1300
Cu grija adecvata ajunge sa prinda durata aia.
Cine ar vrea sa tina atat o masina. eu nici lamborghini nu as sta atat cu ea, dar na.
Opel e o masina slaba si sa dai 2500 de E e scump.Am vazut un opel fain cu 60 de milioane 200 de E + ca trebuie inmarticulata inca 200 De e. Bafta/
varucu întreabă: