Salut.Iti recomand un opel astra sau opel vectra, 1.6, preturile incepand de la 700-2000 euro, sunt masini foarte bune dar si rapide, si piesele de opel sunt foarte ieftine.
Ia o masina gata inmatriculata dupa 2007, cu taxa achitata, sa tii cont de costul consumabilelor, de consum si de vechime, cele vechi pot avea multe vicii ascunse
Nu spui buget nu zici diesel sau otto nu zici cate usi ce an sa fie, intra pe autovit.ro sau pe mobile.de gasesti acolo
Un opel vectra ti-as recomanda dar nu prea ma pricep dar are fratele meu si e tot tanar si are aceasta masina e frumoasa si fuge tare.
Ceva tineresc pentru varsta ta este o Dacia 1310 sau un Matiz. Cu astea doua n-o sa faci nici accidente si nici n-o sa sfarsesti afara din decor intr-un pom.
Un mertzan c220 140ps 4-5 sau c270 170ps la drum intins consuma 5-6 din 2000 macar sau bmw 320-325
Recomand un Golf 4 scurt, diesel, consum mic si fuge bine tot. piesele sunt ieftine.
Opel vectra b merge bine arata bine poti sai pui niste spoilere ceva dar trebuie sa mergi la rar sa vezi daca iti aproba sau opel vectra c ala e deja super aratos nu consuma si depinde ce motor vrei ca sa fuga 16 benzina 19 diesel dar sunt cam scumpe si in final iti recomand ford fiesta sau opel astra nu sunt asa aratoase dar sunt masini ff bune.
Eu iti recomand un Mercedes CLK 200 Kompresor anul 2000, rupe tot, si fete cite vrei tu vei avea
Buna iti recomand kia pro ceed, motor 1.4 e injur de 5500 euro din 2008-2009 arata sportiv, atrage fetele si e ce iti trebuie!
Cam mult pentru bugetul meu... ceva mai vechi si mai ieftin?
Ia-ti BMW din 1994 arata super-bine(daca e tunat), atrage multe fete, are putere ( am vazut pe net 200 CP) 320i
M-am gandit la asta, si voiam initial, dar consumul...
Esti prst? el iti spune ca vrea ceva sa nu consume si tu ii dai masina de 200cp? thi doamne
Am zis ca am vazut de 200 cp, nu ca toate au 200 cp sunt si de 100, citesti inainte de a comenta ceva? Se pare ca nu eu sunt prostu ci tu!
Daca ai un buget mic iti recomand OPEL TIGRA, arata bine, fuge mai ales daca ii pui o toba mai mare suna excelent unei fete cred ca iar palce
Da dar consumu? cat 3 masini
Salut. Uitr aici masini ieftine. http://www.autovit.ro/autoturisme/?price[to]=500 acum depinde din ce oras esti!