Taxa ca sa o inscrii pe RO e intre 800 si 1000 de euro, vad ca pretul ei este de 1300 euro, banii care-i dai pe ea plus taxe la trezorerie, asigurare, autentificare la RAR si altele...ai iesi undeva la 2500 de euro! masina arata bine, are dotari...dar are si dezavantaje cum ar fi : piese scumpe, ca doar e BMW si consumul, care-i cam mare, in jur de 12 litrii/100km in oras! ea de fapt are 116 cai nu 115 cum scrie acolo!
parerea mea, i-ati ceva care sa poti sa o intretii...
Hmda, mai multi mi-au spus ca BMW nu se merita, ca are piese si consum mare, ma poti ajuta cu niste sfaturi cu o masinutza pe undeva la 1300 Euro ( 58 milioane ) care sa arate si frumos si care se renteaza, mersi mult., nu o masina de familie, eu am 19 ani. ceva mai tineresc , nu-s daca ma intelegi... MS mult
Pai intra la mine pe FB si vezi poze cu a mea(Opel Astra F)...consum bunicel, piese ieftine...ca si exemplu : la logan placutele de frana sunt 100 de lei si pentru a mea sunt 60 de lei; uite FB : MDL MADALIN intrii si vezi cum arata, daca ai nelamuriri despre ea ma intrebi, iti raspund la orice intrebare despre ea!
Draghici_Emilian_1986 întreabă: