| lizzyy a întrebat:

Salut! Vreau sa imi cumpar un iphone cu banii pe care i-am primit de ziua mea de nastere ieri, plus cati bani am mai strans eu. Un iphone 12, 13, sau 11, ca sa am un telefon cat de cat performant. Stiu ca toate variantele astea sunt vechi, dar nu am bugetul suficient pentru un iphone 14, 15 sau 16. Ma gandesc sa iau unul de pe olx sau de la un amanet. Intrebarile mele sunt: Ati avut sau aveti unul dintre aceste telefoane? Cat de bune sunt in 2025? Merita in 2025? Ce procent la sanatatea bateriei ar fi mai bun, 90, 85, 75 sau 70? Sa iau unul de pe olx sau de la amanet? Sa achizitionez o versiune mini, obisnuita, pro sau pro max? Am un buget de 1000 de lei (in bani noi). Nu e mult, e chiar foarte puțin, dar sper sa gasesc un telefon ok.

5 răspunsuri:
| Georgemarian123 a răspuns:

IPhone13. Cel mai bun dintre ele la baterie și cameră.

| lizzyy explică (pentru Georgemarian123):

Am gasit pe cineva care are un iphone 12, 64GB si 80% sanatatea bateriei, am vorbit acum cateva minute cu el, dar nu stie sigur daca poate sa mi-l livreze, a zis ca o sa caute o solutie...si e la 800 de lei, cu tot cu husa si incarcator, eu zic ca e o alegere ok, avand in vedere ca imi da si accesoriile astea, macar nu trebuie sa mai dau bani in plus pe ele.

| doctorandus a răspuns (pentru lizzyy):

Cu banii astia poti cumpara un Android nou. Bine, nu foarte performant, dar sa te tina trei-patru ani.

| TheGentleman a răspuns:

Te sfătuiesc să iei din surse verificate și acreditate, precum flip ro

https://flip.ro/......ght/68964/

Și de la amanet poți lua, că teoretic sunt produse verificate de specialiști.

Fii reticentă să iei de pe OLX, poți avea neșansa să iei țeapă sau falsuri

| GabiDumitrescu a răspuns:

De 1000 de lei mai bine iti iei un telefon nou cu garantie, ai destule optiuni FOARTE ok in banii astia.