| uzzi92 a întrebat:

Vreau sa imi iau o motocicleta, imi plac mai ales cele sport. Cineva mi-a recomandat sa nu ma arunc din prima la un motor cu o cilindree mare. Vroiam sa imi iau una undeva la 600cc, dar nu sunt pregatit. Vroiam sa imi cumpar un Ninja 250R, dar nici o reprezentanta de la noi nu stie cand vor aduce modelele in Romania (si in plus la cum se vand in SUA nici nu cred ca se vor complica). Va rog sa imi propuneti alte modele, care sa se gaseasca totusi in stocurile noastre si care sa fie potrivite pentru un incepator. Nu conteaza daca este noua sau second-hand, marca ori modelul.

Răspuns Câştigător
| SenZoru a răspuns:

Suzuki GSXR 600 cm. zbori cu ea. crede-ma. am avut eu anul trecut. plang si acum dupa ea. acum mi-am luat Ducatti SuperSport de 1000. Suzuki ul e ideal pentru tine.

6 răspunsuri:
| covexrobu a răspuns:

Ai putea incerca sa iti aduci de afara daca vrei. Pentru motociclete nu se aplica taxa de inmatriculare asa ca ai scapa mai ieftin decat la noi. Orienteaza-te catre Italia acolo sunt ieftine motocicletele. Poti incerca si cu un aprilia de 125 daca vrei.

| pepe a răspuns:

Ar fi mai bine să începi cu un scuter, să nu treci dintr-o dată la motoare mari. După ce te obişnuieşti poţi să încerci şi o motocicletă mai mare. Nu are rost să strici o motocicletă de 7-8000 de euro când poţi începe cu un scuter de 500-1000 de euro.

| natupeu22 a răspuns:

Incepe de jos... 125 zic ca este potrivita acum depinde si de experienta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! incearca cu ceva de max 250 cc daca esti incepator.eu sunt patit happy mi-am luat ca si incepator cbr de 600.prima saptamana frica in oase mergeam incet si atent... apoi am inceput sa ii dau pana am dat in parapet cu ea si s-au dus si 3000 de euro si era sa ma duc si eu. obisnuieste-te pe ceva mai mic si apoi treptat treci la ceva de 600 sau mai mare.asfalt uscat

| Gabu a răspuns:

Hm. ar merge un Motor de 250 de cc sau 150 cc. Eu recomand Aprilia RS150. sau Yamaha YzF-R125 ori Honda CBR. Derbi GPR, si altele cu o capacitate tot asa mica sub 300. Ca sa te inveti, sincer e pacat sa strici un Ducatti Suzuki o Yamaha sau Aprilia scumpe. Pace si asfalt uscat! smug

| ZupperSweet a răspuns:

Ducati Resmosedici RR sau macar un Ducati 749 daca vrei sa experimentezi senzatii tari... desi daca esti incepator... http://www.hi5.com/......otoUser.do