| Pop_Luci_1997_zanG a întrebat:

Salut,vreau sa imi iau un Bmw 530 d 2011, pana in suma de 20.000€ ce parere aveti? Masinile au probleme? Am tot cautat pe net am vorbit cu mecanici si spuneau ca 520 si 525 sunt cele cu probleme vreau sa aud mai multe pareri! Multumesc!

5 răspunsuri:
| nimenea a răspuns:

Faci o alegere proasta. Cand incepe sa se strice pe la bmw te-ai ars.
Am avut si stiu, nu mai imi trebuie.

| MariusF23 a răspuns:

Daca iti permiti sa o intretii, e a ta. Nu prea sunt probleme, mecanicii vorbesc si ei din ce au auzit de la altii, nu prea vezi 520/525 f10 prin Romania. Probleme au daca nu le intretii calumea, adica trebuie benzina/motorina de calitate, filtre, ulei de calitate.

| Florian20405 a răspuns:

Salut.Daca e din 2011 este un model bun, frumos si dupa mine in toti anii astia este cel mai frumos si reusit model seria5.Ca fiabilitate, lumea nu prea se plange, exceptand in unele cazuri 3.0d.Multi care au 2.0d sunt foarte multumiti si de putere cat si de fiabilitate.
Eu as alege 2.0d pentru Romania sincer.
Bafta!

| Pop_Luci_1997_zanG explică:

Florin,intretinerea acuma nu poate sa fie chiar atat de mare. Ai putea sa imi spui o cifra apropiata?

| ȘefuLaValută a răspuns:

525 e un hibrid dintre 525 si 530 ce are sanse destule sa se defecteze, dar eu nu am auzit pe nimeni sa se plângă de ele prea mult.Eu as lua 520d si la pretul asta gasesti cu dotari peste medie sau cu km pana in 100.000. daca te intinzi la 530d eu mi-as lua A6 quattro in locul tau. 530d gasesti cu dotari minimale in pretul asta sau kilometraj de la 170.000 in sus