| kta09 a întrebat:

vreau sa imi iau un motor...as vrea sa stiu cum e chestia cu atestat si A1

10 răspunsuri:
| Laura a răspuns:

Bine că vrei motor dar nici nu știi de ce ai nevoie. Dacă vrei moped îți trebuie un certificat de absolvire a cursurilor de legislație rutieră. A1 este pentru cele care nu depășesc 125 cc și 11 kW. Trebuie să ai minim 16 ani în ambele cazuri. Până atunci bicicletă.

| ombladon a răspuns (pentru Laura):

Sper ca vrea de 1000cc nu de 600 laughing

| Laura a răspuns (pentru ombladon):

Așa puțin? +1000 cc neapărat. Un Hayabusa din prima e perfect, trebuie să fie cool. Ce mai contează dacă el și restul de pe șosea scapă sau nu întregi...

| kta09 explică (pentru Laura):

Fac 17 ani in 2 luni ma refer la aprilia rs 50 sau tot ceva gen.Nu ma arunc cu capu inainte sa iau motoare cu 600 sau mai stiu eu cati cc pentru ca sunt incepatorwinking.Cu timpul o sa ma invat si poate o sa conduc si d`alea. Vroiam sa aflu daca imi trebuie atestat sau a1.

| Laura a răspuns (pentru kta09):

Pentru Aprilia rs 50 și orice alt moped trebuie să ai doar cursul absolvit.

Deci pentru tot ce e pana in 50 inclusiv trebuie doar atestat sa inteleg

| Laura a răspuns (pentru kta09):

Până în 50, 45 km/h din construcție și 4 kW.

Pai rs 50 prinde peste 45 km/h..deci nu indeplineste toate conditiile pentru atestat

| KaPy2 a răspuns (pentru kta09):

Mai bine iti faci a1 ca de la anul se baga carnetele pentru mopede a1 9asa am auzit nu stiu sigur! ) dar pentru un incepator nu cred ca e bun, mi-am luat si eu un malaguti f12 tot asa incepator, eu eram cu un prieten el avand scuter de mult ii dadea tare i-a mdat si eu si intr-o curba am cazut, mi-am rupt mana, tu cand ai sa incepi cu scuteru invatate cu el sa prinzi experienta si apoi dai mai tare in el

| KaPy2 a răspuns (pentru kta09):

Laura se refera la motor cati cc trebuie sa aiba motoru pentru atestat, si eu am un malaguti f12 si ia 90 km/h, dar daca il fugaresc 2-3 saptamani asa ajunge la 65-70