| Mihai1947 a întrebat:

Salut! Vreau sa imi pun folii pe geamurile din fata, omologate.
Ce sa aleg dintre ARMOLAN si LLUMAR?
Cele de la LLUMAR sunt cu 100 de lei mai scumpe, este diferenta mare intre cele doua?

Răspuns Câştigător
| Simpatic a răspuns:

LLUMAR sunt vechi jucatori pe piata sunt pionerii foliilor aftermarket. Mai bune decat foliile sunt doar geamurile fumurii sa le zic asa de fabrica, am astfel de geamuri si-s super. De asemeni in trecut am avut folii LLumar si au tinut zeci de ani fara problema, si in ziua de azi sunt pe acea masina, bine conditia e evident sa fie montate corespunzator.
Pe de alta parte folia legala pentru geamurile din fata este atat de "opaca" ca va fi practic insesizabila, iar cele inchise pe fata pe care le vezi tu la "interlopii" cu masini de 1000 de euro sunt ILEGALE!
Deci ia in calcul faptul ca daca iti pui pe fata folii legale nu vor inchide geamul suficent de mult incat sa stopeze nici razele UV.
Multi nu pentru raza UV isi pun folii inchise ci ca sa nu-i vada lumea de parca-s mari smecheri.
Cred ca foliile astea le-au inventat alde Al Capone cand isi mascau geamurile.
In final da merita cei 100 de lei in plus pentru o folie mai de calitate.
Eu unul insa nu mi-as pune decat pe geamurile spate si luneta, acolo le poti pune cat vrei de inchis.

| Mihai1947 explică (pentru Simpatic):

Acum cateva minute am venit de la garaj, am ales LLUMAR pana la urma, mi-a aratat baiatul de acolo cu o lampa diferenta de caldura pe care o simti cu fiecare varianta de folie si fara.
Diferenta este evidenta, daca ma protejeaza cat de cat si de razele UV, asa cum zic ei, e foarte bine... foliile sunt legale!

2 răspunsuri:
| dinaprilie a răspuns:

Din pp exp am avut mai bine de 5 ani folie lumar. Fara probleme. daca poti opteaza pentru una cu protectie la uv.