Am făcut asta acum 20 de minute. Am mutat o mai in fata la o mașină distanta
Si zici ca nu sunt camere in zona?
Poate chiar Loganul pe care l-ai lovit, are camera de bord. Plus camerele stradale.
Azi esti incepator, dupa 24h esti pieton.
Obligatia conducatorilor auto care iau parte la o tamponare usoara, indiferent ca sunt vinovati sau nu, este sa declare evenimentul sau sa incheie o constatare amiabila, in maxim 24h de la momentul tamponarii sau de la descoperirii acesteia.
In caz contrar, li se suspenda permisul de conducere.
Asta ca am avut eu chef sa iti scriu aici legislatia pe care tocmai "ai parcurs-o".
Ca incepator ar trebui sa stii legislatia mai bine decat astia batrani, care au facut scoala acu' 10, 25, 40 de ani.
Ramai la bicicleta!
Pagubele sunt infime. Astea cu plăcuțele se întâmplă zilnic, se îndoaie dar se pot face la loc.
Soră-mea a zgâriat un Porsche pe bară, a plătit vreo 500 euro
Nasol, daca avea asigurare nu platea nimic.
Eu mă refeream la costul pagubei, nu știu exact dacă au fost acoperite de asigurare sau nu.
Nu va zice nimic dacă nu observa, fi foarte atent sa nu fie camere de filmat sau sa te fi văzut careva
Asa te pune sa ai dai asigurarea nu are gânduri bune
Atât timp cât nu ai lovit aripa sa fie îndoită zgâriata mergi fără griji
Dacă în caz de afala și te întreabă zivi ca la i cautat da nu l ai gasit sa stați la discuție.
Https://www.transilvaniabroker.ro/......a-parcata/
Citește aici, te va ajuta sa te lămurești cu problema ta.
Salut!
Ai facut bine ca ai lasat numarul probabil te va suna dar sigur o sa va intelegeti amiabil.
Numărul meu e pe bord la mașina mea și se vede prin parbriz. Nu am pus numărul pe parbriz la el
alyx întreabă: