anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa-mi iau o masina si m-am gandit sa cer cateva pareri persoanelor care poseda una din modelele din care mi-am propus sa-mi achizitionez. Eu m-am gandit sa optez intre Opel vectra b an 1999 motor 1.6, Ford focus Coupe an 2001 motor 1.4 75 CP, WV Golf 4 motor 1.4 16V 104 CP an 2001. As vreau pareri doar in legatura cu preturile piselor, filtrelor etc, fiabilitate. Nu de design.

Răspuns Câştigător
| d3vi1l a răspuns:

Chiar daca nu posed masina, eu iti fac o recomandare, daca vrei sa o iei in seama bine daca nu, oricum este alegerea ta.

Eu personal as alege Golful, si sa iti zic si de ce:

1. Este mai nou, masina nemteasca ( da stiu ca si opelul este la fel dar aleg WW) rezulta ca piesele se gasesc mai usor, si implicit sunt mai ieftine.
2. E mai puternic, e si mai mic, in oras o sa ai un avantaj. Chiar si la drumuri lungi nu ai treaba pe Golf, merge super ( am fost eu intr-un golf pe autostrada si am ramas uimit, fug astea de nu ai treaba).
4. Fiabilitatea nota 10+.

Dar totusi decizia iti apartine.

Bafta si spor la condus, fara accidente.

6 răspunsuri:
| Conteaza_Nu_1984 a răspuns:

Sal, ia-ti gandul de la Ford, e scumpa intretinerea lui, nici cu Opelul nu-i rau dar mai indicat e un Golf 4, eu am si sunt f multumit de el 1.4 16V 102CP o bucsa costa 12 lei, filtru 38lei, super fiabiliate... am avut Audi, Mercedes dar de golf sunt super multumit (ma refer la intretinere piese,...)

| tudorviorel a răspuns:

Wv golf am avut, este o masina fiabila rezistenta la pret piesele wv sint cam la fel cu fordul, la opel sint un pic mai ieftine, mie i mi place golful ca masina tu alegi ce ti place tie

| adrian1981 a răspuns:

Eu ti-as sugera vw golf sau audi cele mai ieftine piese si opelu nu se poate compara cu vw sau audi la ford sunt scumpe piesele

| LoGaS a răspuns:

Am inteles. Va multumesc pentru sfaturi.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pe langa piese eu ti as sugera sa intre cele 3 masini sa vezi la care gasesti cea mai buna oferta pret - masina.

degeaba una are piese mai ieftine daca nu a fost bine intretinuta si trebuie sa schimbi jumatate de masina.

| Florian20405 a răspuns:

VOlkswagen golf.Fiabil,puternic,rezistent,foarte spatios.Fordu pica din prima. Sper ca am ajutat bafta! VW love struck