Chiar daca nu posed masina, eu iti fac o recomandare, daca vrei sa o iei in seama bine daca nu, oricum este alegerea ta.
Eu personal as alege Golful, si sa iti zic si de ce:
1. Este mai nou, masina nemteasca ( da stiu ca si opelul este la fel dar aleg WW) rezulta ca piesele se gasesc mai usor, si implicit sunt mai ieftine.
2. E mai puternic, e si mai mic, in oras o sa ai un avantaj. Chiar si la drumuri lungi nu ai treaba pe Golf, merge super ( am fost eu intr-un golf pe autostrada si am ramas uimit, fug astea de nu ai treaba).
4. Fiabilitatea nota 10+.
Dar totusi decizia iti apartine.
Bafta si spor la condus, fara accidente.
Sal, ia-ti gandul de la Ford, e scumpa intretinerea lui, nici cu Opelul nu-i rau dar mai indicat e un Golf 4, eu am si sunt f multumit de el 1.4 16V 102CP o bucsa costa 12 lei, filtru 38lei, super fiabiliate... am avut Audi, Mercedes dar de golf sunt super multumit (ma refer la intretinere piese,...)
Wv golf am avut, este o masina fiabila rezistenta la pret piesele wv sint cam la fel cu fordul, la opel sint un pic mai ieftine, mie i mi place golful ca masina tu alegi ce ti place tie
Eu ti-as sugera vw golf sau audi cele mai ieftine piese si opelu nu se poate compara cu vw sau audi la ford sunt scumpe piesele
Pe langa piese eu ti as sugera sa intre cele 3 masini sa vezi la care gasesti cea mai buna oferta pret - masina.
degeaba una are piese mai ieftine daca nu a fost bine intretinuta si trebuie sa schimbi jumatate de masina.
VOlkswagen golf.Fiabil,puternic,rezistent,foarte spatios.Fordu pica din prima. Sper ca am ajutat bafta! VW