1. Posibil, dar nu fi nerod - alea au data de expirare!
2. Asa e legea acum, nu e scoala de vina. Deci da, toate au cursul obligatoriu.
3. Cum ziceam... slabe sanse, asta trebuia sa discuti la scoala.
4. Vezi punctul 1. Lasa mofturile si daca ai intrat in hora, ia si joaca!
Eu n-am făcut cursurile lor. Vorbești cu instructorul de la școala, ii explici că n-ai timp de pierdut și cel mai important tu înveți acasă. Posibil sa te testeze pe drum, pe mine mă întreba de indicatoare, reguli de priorități bla bla. Până s-a convins că învăț singur.
In schimb, posibil sa te dezamăgesc cu 'maxim 4 luni' asta daca nu ești din București. Cam 3-4 luni e timpul de așteptare între examene.
Poate nu ai inteles tu bine, eu stiu ca se face legislatie o saptamana, de luni pana vineri cand dai testul ala ca sa te bage la orele de condus.
Nu se face asa. Fiecare scoala de soferi are specificul ei, dar nici intr-un caz nu se face toata teoria intr-o saptamana. Si aceste cursuri teoretice se supun legislatiei.
Saptamana asta care vine am cursuri de legislatie, de luni pana vineri.Deci nu vorbesc din auzite, totusi posibil la apte scoli/orase sa difere.
Sa stii ca nu este rau din punct de vedere al insusirii cunostintelor, dar oare pot toti cursantii sa participe o saptamana intraga la cursuri?
Cursul e o prostie. Poti sa inveti singur acasa din legislație sau facand multe teste de pe drpciv.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: