| sskrillex96 a întrebat:

Salut! Vreau sa stiu unde pot sa vand cat mai repede un kit de ax cu came cu tacheti, semicuzineti pentru 1.9 tdi? Sunt noi, am dat 1200 de lei, da nu mai am nevoie de ele.

6 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Pai cea mai buna sursa chiar daca ii facem reclama ramane olx
Insa in functie de cat ai dat tu pe acel kit, vezi ce suma de bani ceri, daca nu ai o comparatie directa cu cat cere altcineva pe acelasi kit nou, va fi ca o loterie
Nu te astepta sa vinzi acest lucru chiar nou tot cu 1200 de lei sau cu 1100 de lei, ca il vei tine mult si bine

Inainte de toate dechide un anunt clar, concis si cat mai detaliat, banuiesc ca acest kit merge pe mai multe autovehicule din gama VAG (intuiesc ca e despre VAG), intereseaza-te pe ce autovehicule merge, daca ai coduri de orginalitate scrie-le acolo sau cauta in functie de aceste coduri ce vehicule sunt compatibile, cu cat paleta de masini e mai larga cu atat e mai bine la vanzare

Am observat in timp ca descrierea anuntului este la fel de importanta precum ce se vinde in anunt, multi omit lucrul asta au descrieri de slaba calitate si de aceea nu reusesc sa vanda.

| darrio2007 a răspuns:

La un service auto. Cu actele doveditoare că le-ai cumparat.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Olx.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Pe grupurile legate de gunoaiele VAG, de pe Facebook.
Sau pe vwforum.ro

| RxTx a răspuns:

La dezmembrări
La fiare vechi
Sau pe olx
Okazii
Publi24
Laminate

Dar repede suni la un service aiurea la întâmplare și le ceri o sumă atât de mică în cat să fie tentați să vina să le ia pe loc

| RaduRobertRO a răspuns:

Olx?