| Giuly_3112 a întrebat:

vreau sa va intreb ceva
eu de ex azi am luat n 3 la romana
mama mea s-a suparat foooarte tare m-a facut nesimtita sti si.crying
nu toati parinti sunt asa de ce se supara asa tare daca iau un singur trei ca nu raman corigenta straight face ziceti-mi va rog!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai fato, dar tu in afara de invatat ce ai altceva de facut?
Scoala este un serviciu pentru elevi.
P. S. Sa stii ca merge intrebarea ta la categoria "auto&moto", daca ti-ar da maica-ta un sut in fund.

40 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cati ani ai?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai giuly eu vrea sa zice ca tu nu prea stie sa vorbeste romaneste ceea ce inseamna ca nu inveti... daca tu nu invata de ce te mai mira? eu nu stie "de ce" se supara asa tare mama tale... sper ca ai observat ca am scris gresit ca sa iti dai seama cum e sa citesti o intrebare in care gramatica nu are nici un loc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toti parinti sunt asa pentru ca ne vor binele si ei sti cum se simt cand se lauda altii ca copii lor sunt premiianti si ai tai nu au cu ce sa se laude, ASCULTATIVA PARINTII!

| Чернобыль a răspuns:

Da-o dracu' de treaba!
Toti parintii sunt asa!sad

| Giuly_3112 explică:

Un*

| Giuly_3112 explică:

Multumesc pentru raspunsuri (si pentru care miau vb urat) oricum... mi-am schimbat notele in doi de 9 happy

| Giuly_3112 explică:

Multumesc pentru raspunsuri
Oricum... mi-am schimbat notele in doi de 9

| mcrenma a răspuns:

Sincer, cam toti sunt asa. Si mama se supara pe mine cand iau note mici. Si imi baga mereu acelasi text "ti-am zis sa repeti, pai iti iau laptopu, sa pui mana sa inveti". Atunci cand iti face scandal pur si simplu ignoro, pleaca din camera dar fara sa trantesti usa sau sa tipi. Si discuta cu ea cand se camleaza si explica`i cum sta treaba. happy

| Alina_5575 a răspuns:

Si eu am luat note mici abia am intrat in cl a9-a si i-am zis mamei mele evident ca nu a fost bucuroasa si mia reprosat unele lucruri...Toti parinti sunt asa, toti isi doresc sa aiba un copil care sa invete bine de cine sa fie mandru atunci cand merge la o sedinta sau sa participe la olimpiade etc etc.
Sincer le dau dreptate parintitlor pentru ca sunt parinti mereu ne ofera si ne-au oferit tot ce am vrut si noi nu putem sa le mulumim decat invatand facandui mandri de noi, insa sunt unele momente cand nu ai chef de nimic si poate nu te pregatesti chiar atat de bine pentru orele de la scoala si tocmai atunci te prinde profesorul si iti pune un 3 sau alte cazuri...
Chiar daca iti reproseaza pe moment unele lucruri le trece iar tu iti vei ridica media

| selenasweet a răspuns:

Bine eu sunt cu mult mai mica decat tine dar la mine mi-a zis sa fac ce vreau ca este viata mea nu a lor da nu primesc mai deloc calificative rele ca invat din greu mai bine incearca si tu asta

| selenasweet a răspuns:

Dar sa incerci sa fii calma daca nu o sa ai de suferit